|
Jak zgodnie z prawem można płacić mniejszy ZUS? - strona 2 |
Jak zgodnie z prawem można płacić mniejszy ZUS?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Podatki i ZUS
‹ ZUS - Zakład Ubezpieczeń Społecznych
Autor
Wiadomość
tak
Ja korzystam z tego rozwiązania. Dowiedziałem się od znajomego. To jest świetna opcja dla osób które wiedzą że trochę czasu kilka godzin w miesiącu będą mogły poświęcić na coś innego czyli etat. minusem jest to że trzeba wykonać zadanie, nie jak na zwykłym etacie 8 godzin dziennie "ściemniania" :)
Pracodawca płaci za wykonane zadanie. My mamy wypłatę i oszczędność w związku z niższą składką Zus. Wszystko zgodne z prawem, można dzwonić do Zus i pytać. Udzielę informacji szczegółowych. Piszcie na priv
Rozumiem twoje pytanie - każdy powinien być ostrożny , ale nie wszyscy są oszustami . Zapraszam do skorzystania z naszej oferty aby zmniejszyć koszta ZUS - legalnie -zgodnie z prawem (prosze pisac na PW) Już kilka osób jest zadowolonych Udzielamy porady księgowej w firmie - Stwarzamy możliwość - jako opcja dodatkowego ubezpieczenia grupowego dla pracowników na życie na b. dogodnych warunkach Prowadzisz działalność na takich samych zasadach jak dotychczas - i ponosisz mniejsze koszta Zus - legalnie . ![]()
Witam, można prosić o więcej informacji na PW? Pozdrawiam
Witam, można prosić o wiecej info na PW? Jestem nowym użytkownikiem i nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości.. Pozdrawiam
Witam wszystkich
Proszę o kontakt na priv sector oraz karolczak i podanie adersu e-mailowego. Ja jako nowy nie mogę przesyłać wiadomosci na priv Z góry dziekuję.
Jest legalna możliwość ominięcia ZUS, zainteresowanych zapraszam do kontaktu na PW
podaj prosze e-mail bo nie moge pisac na priv
Poszło ...jak płacić mniejszy z u s Moja oferta jest dalej aktualna i co najważniejsze legalna [/quote]
X+ Dodatnia Siła tam można poczytać o mojej propozycji
Witam
Odkopuję temat, bo i mnie lada moment dosięgnie widmo dużych strat. Czy ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie, ale nie ucieczka do Anglii czy na Litwę ? Ciekawe ile małych DG dźwiga taki ciężar w postaci składek zus po wejściu w tzw. pełny zus po dwóch latach prowadzenia ??
Witam, proszę o nie pisanie maili, moja oferta jest już nieakualna, wszystko co dobre kiedyś się kończy :) na dzień dzisiejszy sam jestem zainteresowany optymalizacją ale nie zatrudnieniem za granicą.
Jest obcja zakładania firm poza Polską i jest to rozwiązanie zgodne z prawem i i nie trzeba się zatrudniac tylko prowadzić firmę
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak zgodnie z prawem można płacić mniejszy ZUS? - strona 2": - jak zgodnie z prawem rozliczyc - Produkcja, zgodnie z prawem. - Usługi i produkcja, bez DG, czy da się zgodnie z prawem? - Jak zgodnie z prawem stworzyć markę produktu - jak olać straz miejską -ZGODNIE Z PRAWEM
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|