Witam,
Z jakiej dotacji skorzystać na chodowlę narybka lub ryb ?
I jakie warunki należy spełnić ?
Dziekuje
Pozdrawiam
|
Jaka dotacja na hodowlę ryb |
Jaka dotacja na hodowlę ryb
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam,
Z jakiej dotacji skorzystać na chodowlę narybka lub ryb ? I jakie warunki należy spełnić ? Dziekuje Pozdrawiam
Program Operacyjny Zrównoważony Rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich na lata 2007-2013 Oś priorytetowa 2 - Akwakultura, rybołówstwo śródlądowe, przetwórstwo i obrót produktami rybołówstwa i akwakultury. 2.1. Inwestycje w chów i hodowlę ryb http://www.arimr.gov.pl/pomoc-unijna/po ... -2013.html pozdrawiam
Dziękuję,
A czy możesz wyrazić swoją opinię o tym biznesie ? Czy jest opłacalny i czy jest przyszłościowy.. Z góry dziekuję Z ww. strony internetowej wyczytałem, że skończył się nabór na chów i hodowlę... " Środek 2.1 Inwestycje w chów i hodowle ryb - od 2009-09-07 do 2010-05-24 Czy z innej dotacji można skorzystać ?
nie znam specyfiki tego biznesu, stąd nie mam żadnej opinii nt hodowli. W radio słyszałem, że kilkadzesiat procent karpia w tym roku śnie ze wzgledu na wirusa - stąd ryzyko hodolwi (przynjmniej karpia) ocenić można jako spore. co do dotacji. zazwyczaj jeśli jest specalistyczny program (np na hodowlę ryb) to wyklucza to korzytsanie z programów ogólnych. tutaj jednak nie widzę szansy aby z jakiekolwiek znanego mi [programu uzsykać dotację na hodowlę ryb. Być może mólgbyś ubiegać się o dotacje na zakup sprzętu gospodarczego, maszyn i urządzen, do przerobu, transportu ryb lub o ogólnym przeznaczeniu. Prawdopodbnie są linie kredytowe dla hodowców z doplatami Arimr - zachęcma do sprawdzenia na stronie arimr.gov.pl pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaka dotacja na hodowlę ryb": - Dotacja na hodowlę owadów - Dotacja ... ale jaka ? - Jaka dotacja? - Jaka dotacja - Jaka dotacja z UE dla mnie?
• Strona 1 z 1
|
|