Kogo polecacie do stworzenia e-sklepu na indywidualne zamówienie. Najlepiej z elementami w technologii flash. Chodzi o salon sukien ślubnych. Przy okazji... kogo do kampanii promocyjnej w Google.
Z góry dzięki za podpowiedzi :-)
|
Jaka firma do stworzenia e-sklepu? |
Jaka firma do stworzenia e-sklepu?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Kogo polecacie do stworzenia e-sklepu na indywidualne zamówienie. Najlepiej z elementami w technologii flash. Chodzi o salon sukien ślubnych. Przy okazji... kogo do kampanii promocyjnej w Google.
Z góry dzięki za podpowiedzi :-)
Dziwne pytania. Daj swoje ogłoszenie na Oferia. Obejrzysz sobie portfolio jakie mają, ponegocjujesz cenę, wybierzesz wykonawcę. Do mnie zgłosiło się w 2 dni ponad 40 chętnych na wykonanie strony zgodnej z moimi założeniami. Wybrałem odpowiedniego wykonawcę i jestem zadowolony.
Jest nowa firma JustCreate z Krakowa (justcreate . pl), robili m.in. stronę sklepu Prostreet (prostreet . pl).
Dla mnie też wykonywali projekt, poszło bardzo sprawnie, można się dogadać odnośnie terminu realizacji i ceny. Zobacz sobie ofertę, może Ci podpasuje. Pozdrawiam.
Ciężko jest jednoznacznie polecić firmę wykonawczą, gdyż tego typu usługi oferuje niemalże każda agencja interaktywna. Powinieneś zwrócić uwagę na lokalizację firmy. Najwygodniej jest kiedy masz możliwość spotkania się w cztery oczy i dokładnego omówienia projektu. Z doświadczenia proponuję Tobie zrezygnować z technologii Flash, gdyż jest ona już na wymarciu a co najważniejsze nie jest możliwa do wypozycjonowania w wyszukiwarkach. Pamiętaj również o systemie płatności. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Ja mogę polecić firmę prosurf.pl, na stronie znajdziesz ich portfolio. Oprócz wykonania sklepu proponują również stałą nad nim opiekę (dodawanie i aktualizowanie produktów, itp.). Ta firma robiła dla nas system badawczy on-line, który bardzo dobrze się sprawdza. Mają biuro w centrum Warszawy, więc jeżeli jesteś ze stolicy to dość łatwo do nich trafić.
Prosurf również wydaje się w porządku ale nie oferują marketingu a jest to niestety spory problem dla osoby która potrzebuje kompleksowych rozwiązań.
Maciej G: Na powyższym przykładzie widać, że oferta agencji interaktywnych bywa różna i najlepiej samemu określić co nas tak naprawdę interesuje. Zastanawiam się tylko w jaki sposób można porównać oferty różnych agencji - dać projekt do wyceny kilku firmom? Nie wiem czy takie rozwiązanie jest możliwe.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaka firma do stworzenia e-sklepu?": - jaka firma do napisania sklepu internetowego ?? - Koszt stworzenia sklepu internetowego?? - jaką spółkę do e-sklepu - Ile w reklame i jaka dla sklepu komputerowego. - Jaka stawka dla pr. Sklepu Internetowego.
• Strona 1 z 1
|
|