Witam mam pytanie jak w temacie. Otwieram sklep z odzieżą OUTLET. Czyli kupuje na kilogramy a sprzedaje na sztuki.
jak sie rozliczać z tego?
|
Jaką forme rozliczania wybrać? Sprzedaż odzieży typu OUTLET |
Jaką forme rozliczania wybrać? Sprzedaż odzieży typu OUTLET
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam mam pytanie jak w temacie. Otwieram sklep z odzieżą OUTLET. Czyli kupuje na kilogramy a sprzedaje na sztuki.
jak sie rozliczać z tego?
Normalnie, zakładasz że na kilogram wchodzi tyle i tyle sztuk i gotowe.
Też tak myślałem. A jak najlepiej sie rozliczać. Przez książkę przychodów i rozchodów, kartę podatkową....
kpir
dzieki :)
Witam, chętnie pomogę założyć outlet w dobrej sieci sklepów outlet-owych, posiadają najnowsze kolekcje jako jedna sieć w Polsce, lub pomogę nawiązać współpracę bez przystępowania do sieci, uzyskam ceny na poziomie stałego kontrahenta już na starcie, towar jest starannie wyselekcjonowany, niski wkład finansowy na zatowarowanie sklepu, posiadane marki: Pierre Cardin, Zara, Lee, Wrangler, Diesel, Levi's, ONLY, Mexx, Tommy Hilfiger, marki wołoskie, Triumph i inne. Pomogę założyć firmę/sklep od podstaw (wszelkie formalności, wypełnienie dokumentów, rejestracja, fundusze z urzędu pracy oraz fundusze unijne).
Witam, chętnie pomogę założyć outlet w dobrej sieci sklepów outlet-owych, posiadają najnowsze kolekcje jako jedna sieć w Polsce, lub pomogę nawiązać współpracę bez przystępowania do sieci, uzyskam ceny na poziomie stałego kontrahenta już na starcie, towar jest starannie wyselekcjonowany, niski wkład finansowy na zatowarowanie sklepu, posiadane marki: Pierre Cardin, Zara, Lee, Wrangler, Diesel, Levi's, ONLY, Mexx, Tommy Hilfiger, marki wołoskie, Triumph i inne. Pomogę założyć firmę/sklep od podstaw (wszelkie formalności, wypełnienie dokumentów, rejestracja, fundusze z urzędu pracy oraz fundusze unijne).
Skorzystam z pomocy... jak założyć firmę/sklep od podstaw (wszelkie formalności, wypełnienie dokumentów, rejestracja, fundusze unijne).
Witaj! "Pawel_c" jestem zainteresowany Twoją ofertą. Proszę napisz co i jak :)
Witam Paweł_c proszę o info jak możemy się skontaktować. Jaki potrzebuje wkład finansowy itp.
Witam!
jaką formę opodatkowania przyjąć dla sklepu z odzieżą typu outlet? czym należy się sugerować? Jak ewidencjonować koszty i przychody? co z reklamacjami? po osiągnięciu 20 000 zł obrotu rocznie konieczna jest kasa fiskalna, a przed tym jak wydawać dowód zakupu dla klienta? Proszę o odp!!!
Witam Panie pawle, czy mogłabym prosić o kontakt, jestem zainteresowana współpraca z Panem w sparwie pomocy otwarcia i nawiązaniu kontaktów z hurtowniami outlet'owymi katarzynkakkk małpa wp kropka pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Jaką wybrac formę rozliczania sie z US?
- Sprzedaz wysyłkowa allegro - jaką forme podatku wybrać ? - Jaki podatek i forme rozliczania sie wybrac - Jaką formę wybrać - Jaką formę działalności wybrać? - Jaką formę rozliczenia wybrać? - Jaką formę podatku wybrać? - Jaką wybrać formę opodatkowania - Jaką wybrać formę opodatkowania ? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|