|
Jaką hurtownie?? - strona 2 |
Jaką hurtownie??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Musisz popytac u producentów i dystrybutorów z tego co wiem to trzeba miec jakies pozwolenia!
też jestem zainteresowany czymś związanym z motoryzacją hurtownia, sklep. Jakie przebicia na sklepie i wszystko co z tym związane. W moim mieście jest kilka sklepów motoryzacyjnych ale szczególnie jeden cieszy się ogromną popularnością bo jest bardzo dobrze zaopatrzony, mają części praktycznie każdej marki od ręki. Zawsze kiedy tam wpadam to jest okrutna kolejka i właśnie zastanawia mnie jakie są przebicia w tej branzy bo kontaktowałem się z kilkoma hurtowniami ale nie dostałem żadnych informacji, wygląda na to, że jest to bardzo zamknięty biznes.
Przebicie jest najlepsze jak kupisz części z danego modelu w pakiecie.
Najlepiej takim, co przyjechał na własnych kołach o 2 w nocy ;-) Dystrybutor pakietu może być nieco spięty, ale to nerwowy biznes ;-) Sam mam duży, nieużywany magazyn i myślę o jakimś hurcie lub produkcji. Jak ktoś ma pomysł to zapraszam. Wschodnie okolice W-wy.
a ja chciałbym sie coś dowiedzieć o hurtowni ogrodniczej mam na myśli hurtownie z opryskami nawozami hurtownia miała by być na wsi mam garaże i plac wielkości 27 arów. co o tym sądzicie?
albo hurtownia z alkoholem i napojami badz jaka mozna na wsi zrobic?? a wlasnie i czy sa na to dofinansowania z UE?
Jeśli chodzi o hurtownię ogrodniczą, mogę zaoferować bogatą ofertę doniczek i zabawek ogrodowych.
jak o mnie chodzi to jakąś z alkoholem i napojami albo z czymś jeszcze co ma duże wzięcie i będzie kupowane cały czas tak jak np jedzenie
nikt nie wie nic wiecej?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaką hurtownie?? - strona 2": - Jaką hurtownię sprzętu komputerowego wybrać? - Jaką działalność, spółkę, jaką formę rozliczenia rozpocząć.. - 50 tys. w jaką firme zainwestować i w jaką branżę - Hurtownie - Hurtownie po 4zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|