|
Jaka nazwa dla firmy usługowej.. |
Jaka nazwa dla firmy usługowej..
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Rzucajcie propozycje nazw dla firmy usługowej. Mogą być skojarzenia, przymiotniki, rzeczwoniki, słowa dobrze wpadające w ucho. Może coś się przyda albo zainspiruje
Witam, planuję założyć DG w zakresie usług. Ma to być sprzedaż oraz montaż okien żaluzji moskitier i rolet. Szukam od jakiegoś czasu inspiracji w sieci i natknąłem się na to forum gdzie znalazłem wiele ciekawych wypowiedzi. W nazwie nie będę stosował pphu itp. po prostu nazwa firmy i nazwisko. Prosze o sugestie
Jak ma być proste i wpadajace w ucho to mam tylko jedno skojarzenie: Piotr Nowak - Twoj roleciarz.PL Nie ma nic prostszego, a i każdy ma szansę zapamiętać.
Wybieranie nazwy na forum to zły pomysł, bo ktoś Ci ją może podprowadzić...
Jest w tym jakaś racja. Forum jednak daje możliwość wykorzystania koncepcji, tudzież fragment. Co do całości nazwy, to raczej ktoś nazwę domenową podprowadzi, aby ją odprzedać. Dobra nazwa, zalatwia nie jedną akcję reklamową.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaka nazwa dla firmy usługowej..": - Nazwa Firmy Handlowo - Usługowej - nazwa firmy usługowej - prośba o ocenę - Jaka kampania dla firmy usługowej? - Jaka nazwa dla firmy - Nazwa firmy - jaka?
• Strona 1 z 1
|
|