|
Jaka platforme sklepowa wybrac? |
Jaka platforme sklepowa wybrac?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam. Startuje ze sklepem z bizuteria. Rozpatruje trzy platformy 100sklepow, redcart, shoper. Co mam wybrac? Sugeruje sie glownie cena i tym, ze nie znam sie na ecommerce za bardzo. Szukam czegos latwego
ja miałem do czynienia z shoperem, więc mogę pare słów o nim powiedzieć.
Jeśli funkcjonalności, które w nim są Ci w pełni odpowiadają to możesz brać. Natomiast jelłi będziesz chciał do niego dodać nowe funkcjonalności to nie polecam, bo niestety jakość kodu jaką mają nie jest za dobra i ciężka w rozbudowie.
Witam wszystkich, ja Ci sugeruje zapoznac sie z platforma 100sklepow. Nie znam pozostalych. 100sklepow zbiera bardzo dobre opinie uzytkownikow i jest naprawde latwe w obsludze oraz cennik zaczyna sie od 0zl. Nic nie zaszkodzi sprobowac.
Tylko i wylacznie 100sklepow, jak dla mnie sklep za 0zl to naprawde dobra opcja.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaka platforme sklepowa wybrac?": - Jaką platformę wybrać? gdzie? co polecacie? - Jaką platformę wybrać na profesionalny sklep budowlany - jaką marke wybrać ???? - Jaką formę wybrać - Jaką myjnię wybrać?
• Strona 1 z 1
|
|