|
Jaka praca po technikum elektronicznym |
Jaka praca po technikum elektronicznym
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Witam zastanawiam się do jakiej pracy mogę pójśc po technikum elektronicznym mając certyfikat potwierdzający kwalifikacje zawodowe i tytół technika elektronika proszę o rady nie musi to byc praca od razu za wielkie pieniądze.
Jak nie za wielkie pieniądze to możesz poszukać w serwisach. Chociaż nie wiem czy by Cię to interesowało. Generalnie po takim technikum jest wiele ofert, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać.
Tylko weź się trochę w garść jak chcesz znaleść robotę jakby mój pracownik robił błędy w stylu "tytół" to sorry, ale bym podziękował.
tytul to nie wszystko ,trzeba miec jakies doswiadczenie i obycie z tematem. choc patrzac ile ludzi pracuje w Polsce nie wedle swojego wyksztalcenia to raczej szukaj kazdej dobrze platnej pracy :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaka praca po technikum elektronicznym": - Współpraca z osobami działającymi w sprzęcie elektronicznym - Założenie działalności-handel sprzetem elektronicznym-pytani - Jaka praca w UE - Jaka praca na studiach dziennych - jaka praca na umowe zlecenie ???
• Strona 1 z 1
|
|