Witam.
Jaką reklamę można zrobić pod serwis dla kobiet tzn. jaki baner jaki slogan itp??
|
Jaka reklama ?? |
Jaka reklama ??
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam.
Jaką reklamę można zrobić pod serwis dla kobiet tzn. jaki baner jaki slogan itp??
A może poprzeglądaj kobiece serwisy jakie wiszą w necie i wtedy zadaj pytanie.
dzięki za pomoc
dla twojej wiadomości przeglądałem. szukam czegoś oryginalnego i innowacyjnego, dlatego napisałem posta.
Jakie to mają byc kobiety? Zanim coś stworzysz przemyśl dla kogo tworzysz:
a)kobieta Pani domu b)kobieta matka c)kobieta biznesu d)kobieta żądna wrażeń e)kobieta wyzwolona f)kobieta intelektualistka g)kobieta wrażliwa i itp
stronka jest skierowana praktycznie do wszystkich kobiet przynajmniej takie jest założenie. na stronie znajdują sie takie działy jak antykoncepcja , choroby, porady itp. w przyszłości będą inne działy stronak jest pod adresem http://www.sztukamilosci.isx.pl
Witam.
Przed inwestowaniem w reklamę lepiej skupić się najpierw na dopracowaniu produktu - tutaj strony www. Na początek proponuję odrobinę zmienić wygląd witryny. Może to tylko na okres świąteczny, ale gdy wszedłem w zakładkę, gdzie miała się otworzyć opisywana strona dla kobiet, to odniosłem wrażenie, że chyba coś pomyliłem. Sam banner z CENEO chyba nie wystarczy, bo widuję podobne w wielu miejscach. Na dzień dzisiejszy szkoda pieniędzy na reklamę. Produkt jest na tyle mętny w przekazie, że pozyskiwanie odwiedzających, którzy będą kręcić nosem nie ma zbyt wielkiej przyszłości. Nie ma się jednak co załamywać - kilka poprawek, czytelne określenie grupy odbiorców i można szukać sposobów promocji. Pozdrawiam
co proponujesz zmienić ??
Sprawdź również podobne tematy:
- Jaka reklama?
- Jaka reklama - Jaka reklama dla firmy IT - Jaka reklama internetowa / MLM ? - Jaka reklama dla biura tłumaczeń? - Pytanie: Jaka reklama jest efektywna? - Reklama na samochodzie dostawczym, jaka powinna byc? - Jaka reklama banku utknela Wam w pamieci? - Jaka skuteczna reklama zakladu pogrzebowego??? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|