Witam
Poszukuje rady w sprawie otworzenia jakiejs dzialalnosci ktora znajdowala by sie w tym samym bydynku co myjnia samochodowa.
Bydynek ten jest wlasnoscia mojego ojca .Posiada on dwa stanowiska samoobslugowe, jedno stanowisko gdzie auta sa myte przez pracownikow oraz jedno stanowisko gdzie auta sa prane.Oprocz tego w przodzie tegoz budynku znajduje sie kilka pomieszczen ktore lacznie maja ok 80m2.Z tym ze sciany dzialowe tych pomieszczen moga byc rozebrane tworzac jeden lokal.Budynek jest przy drodze wylotowej z naszej miejscowosci .MIasto ma 60 tys mieszkancow, duzo zakladow przemyslowycch.Znajduje sie w nim specjalna strefa ekonomiczna ,ktora zatrudnia sporo ludzi.Prosze o jakie rady.Jakie biznes widzielibyscie w tym miejscu .Myjnia istnieje od 3 lat ludzie o niej wiedza i sie przewijaja.Takze pomoglo by to w jakims stopniu z reklama.Mam to zainwestowania ok 100+ tys zl .w porywach do 200 jezeli byla by tak potrzeba.Myslalem troche o branzy motoryzacjnej , lecz od razy mowie ze nie mam w niej doswiadczenia.Znam sie na budowlance ale nie twierdze ze chcialbym w tym kierunku isc.Prosze o rady