|
Jaki biznes pomysl z tego forum udalo wam sie zrealizowac - strona 2 |
Jaki biznes pomysl z tego forum udalo wam sie zrealizowac
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Lol a co byście chcieli na tacy mieć podany gotowy biznes? :D Bez komentarza :D
dobra widze ze dalsza dyskusjaa nie ma sensu prosze admina o zamkniecie tematu
z02 temat jest bardzo dobry.
Wszystkim chodzi o to ze "pomysl na biznes" nie oznacza ze mam napisac ze mam pieniadze pomysl a wy mi wszystko pokazcie jak robic.. gdyby osoby opisujace odbrze podchodzily do tematu uzyskalyby odpowiednie odpowiedzi. Jest malo tematow w tym dziale ktore oczekuja odpowiedzi konkretnej i logicznej. Nikt ci nie powie gdzie kupuje towar bo po 5 dniach by powstalo 10 sklepow internetowych czyli twoja konkurencja. Ale warto juz zapytac czy ktos prowadzi taki sklep, i jaka maja rady na poczatek.. Wszystko zalezy od podejscia do sprawy. Kazdy biznes w twoim miejscie teoretycznie zostal rozpatrzony w dziale"pomysly na biznes" Nie mozna tylko zapominac ze do wszystkiego trzeba dojsc samemu a nie czekac na gotowe odpowiedzi.. Pozdrawiam RD
no ale przeciez ja nie chce zeby ktos mi przedstawial ksiegi rachunkowe, tylko ktory pomysl z forum wykorzystal i jak mu idzie , tyle a tu sie wkradly jakies watki filozoficzne z wedkami i wogole. Post moj byl dlatego bo ogladalem ostaatnio jakis magazyn fima i tam wlasnie nie jaki romek mlotkowski zrobil taki program z pomyslami wzietymi z ich programu z tad moje pytanie a nie chcei wskoczenia ze tak powiem na gotowe ale skoro to taka wielka tajemnic to zamknac ten temat w cholere bo po co
w sumie z samego forum nie wyciaglem zadnego pomyslu na biznes jednak z forum wynioslem calkiem cos innego co przydaje mi sie w prowadzeniu mojego biznesu jak rowniez kilka ciekwych adresow stron internetowych czy kilka kontaktow. Bardziej niz pomyslu szukam tu raczej rozwiazan ulatwiajacych zycie prostego malego przedsiebiorcy
Hmmm jak bys byl na forum dluzej to na pewno wiedzial bys o jednym dosyc glsnym przypadku pomyslu ktory ktos dal a ktos inny wykorzystal. Z jakim skutkiem jakos nikt sie nie chwalil jak mu idzie z tymi szkolami (albo przynajmniej ja nigdzie tego nie znalazlem). Czy byly osoby ktore wykorzystaly jakis pomysl podejrzewam, ze tak dziwne tylko ze nikt sie nie odzywa ;p moze nie widza tego tematu albo dostali co chcieli a teraz porpostu to realizuja ;) i nie maja czasu na sledzenie tego forum (sam bylem nieobcny przez miesiac bo cos realizowalem).
dziekuje za odpowiedz o taka mi chodzilo od poczatku
P.S jestem dluzej na forum od CIebie:) zapewne chodzi o pomysl niejakiego yogi (dzienniksms)
z02, a widzisz jednak odp na pytanie juz znales wczesniej ;p
Jeden ze swoich pomysłów poddałem ocenie, był to temat: "Badrefy". Jest to bardzo trudny temat i po przejrzeniu postów stwierdzilem, że na niektóre trudne sprawy zwróciliście uwagę. Nawet najbardziej krytyczne wypowiedzi (poza wypowiedziami "porucznika") miały wartość poznawczą. Jeżeli słyszę, że jest to niemożliwe, to szukam rozwiazań odpowiadających na pytanie: Jak to zrobić, żeby było możliwe? Mam już spory materiał koncepcyjny i w nowym roku chyba przejdę do realizacji. Forum jest po to, by poznać opinie, a nie żeby położyć na patelni gotowy projekt. Sam mam sporo pomysłów, które czekają na realizację. Za małe fundusze lub brak czasu powodują, że projekty te muszą poczekać na sposobniejszy moment. Jeżeli mogę pomóc, a nie jest to zbyt czasochłonne to pomagam, ale trudno żebym pracował gratis tydzień czy dwa dla samej idei.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki biznes pomysl z tego forum udalo wam sie zrealizowac - strona 2": - mam pomysl ale jak go zrealizowac!!?? - pomysł dla tego forum - Kto z Was pozyskal iwestora z tego forum? - Jak się ma podtytuł tego forum do zawartości? - Witam (nawiązując do tradycji tego forum)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|