Cześć,
Mam okazję przejąć w swoje posiadanie butik w Galerii Handlowej , rozmiar ok 40 m2, z jednej strony jest sklep z bielizną a z drugiej zegarki.
Jaki biznes byście polecali? Ciuchy?, jakie? albo coś innego?
Pozdrawiam i licze na odpowiedzi.
|
Jaki biznes w galerii handlowej?? |
Jaki biznes w galerii handlowej??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Cześć,
Mam okazję przejąć w swoje posiadanie butik w Galerii Handlowej , rozmiar ok 40 m2, z jednej strony jest sklep z bielizną a z drugiej zegarki. Jaki biznes byście polecali? Ciuchy?, jakie? albo coś innego? Pozdrawiam i licze na odpowiedzi.
Prosze zapoznać sie z ogłoszeniem które umieściłem na forum:
"Firma H2O Sport & Fashion poszukuje na terenie Polski osób zainteresowanych otwarciem sklepu, odbiorców hurtowych i detalicznych na odzież sportowa i rekreacyjną Duńskiej firmy H2O. Oferujemy profesjonalne, kompleksowe wyposażenie zawodowych i amatorskich zespołów, szkół, sklepów, hurtowni, firm oraz indywidualnych klientów w odzież sportową i rekreacyjną. W Polsce znajduje się jak na razie jeden sklep w Poznaniu, który jest siedzibą firmy. H2O Sport & Fashion jest wyłącznym przedstawicielem tej marki od kwietnia 2008 roku. Chciałbym nadmienić, iż H2O to nie tylko odzież sportowa. Oprócz katalogu Teamsport raz do roku wychodzą katalogi: zima ( kurtki, polary, odzież narciarska, itp.), lato (koszulki, spodenki ,bluzy, spodnie, stroje kąpielowe, itp.), golf (odzież golfowa najwyższej klasy) oraz liczne międzykolekcje. " Uważam, że sklep 40 metrowy wystarczy Panu,aby rozpocząc handel odzieżą firmy H2O.Marża jest dośc wysoka, odzież wykonana z materiałów najwyższej klasy, marka bardzo dobrze znana, a sklep jak na razie tylko jeden w Polsce Zapraszam do współpracy!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki biznes w galerii handlowej??": - jaki interes na wyspie handlowej w galerii??? - Co w Galerii Handlowej na 12-15m2? - Sklep w Galerii Handlowej - Srebro - w galerii handlowej - Handel w Galerii Handlowej.
• Strona 1 z 1
|
|