|
Jaki biznes w wojewodztwie wielkopolskim |
Jaki biznes w wojewodztwie wielkopolskim
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie mieszkam w miasteczku, ktore liczy okolo 33 tys ludności w wojewodztwie wielkopolskim bardzo mnie interesuje z kolega rozkrecenie jakiegos interesu tylkoza bardzo niewiem co i jak zaczac kapital poczatkowy nie jest zbyt duzy ale to jest kwestia mogaca sie zmienic bo jak wiadomo jest kilka opcji ktore moga to zmienic. Tylko co można otworzyć ??Proszę o pomoc
Jakie miasto ? Jaki kapital ? Napisz cos wiecej o sobie.
To jest miasto Turek a kapitał to jak pisalem narazie maly w granicach 10 000 zl
[ Dodano: Sro Wrz 27, 2006 3:22 pm ] witam ponownie przeczytalem wlasnie post jednego z formuowiczow ze chce zaczac sadzic tuje i bardzo mi sie ten pomysl spodobal i nawet mam dobre warunki do tego typu interesu tylko czy sa w miare na tym zarobki oczywiscie nie choidzi o jakies wielkie pieniadze i jak mam znalesc rynek zbytu dzieki za pomoc z gory :neutral:
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki biznes w wojewodztwie wielkopolskim": - Wdrażanie HACCP w woj. wielkopolskim - sprzedam pieczarkarnie w wojewodztwie lubuskim - Sprzedam pieczarkarnie w wojewodztwie lubuskim - Szukam pomysłu w wojewodztwie łódzkim - Planujesz inwestycje w województwie lubelskim?
• Strona 1 z 1
|
|