|
Jaki biznes warto otworzyc za 200 tys zl? |
Jaki biznes warto otworzyc za 200 tys zl?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Jak myślicie co warto jest otworzyc za 200 tys zl? Biznesy jakie mi przychodza do glowy to bar, firma ochroniarska, firma remontowo budowlana, piekarnia(cukiernia), lub naprawa samochodów z małym sklepem obok tego, obróbka marmuru czyli robienie nagrobkow i tym podobne lub stolarnia. Mieszkam w takim miejscu ze mam blisko do Rzeszowa, Tarnowa, Krakowa, i paru mniejszych miast, i mam tez budynek spory. Mam 21 lat. Co wy polecacie lub uwarzacie ze warto otworzyć i co myślicieo mojch pomysłach ? W każdych z nich mam troche doświadczenia. Ale chcial bym uslyszec co wy proponujecie?
kazdy jest dobry bo na kazdym sie zarabia,jest tylko jeden podstawowy warunek trzeba sie na tym znac, a nie ze sobie pomyslisz moze to a morze tamto bo utopisz kase a wyjdzie albo nie
Trochę doświadczenia? tzn. ile?
Witam. Może zainteresuję Pana pomysłem na Serwis Smart Repair i Auto Detailingu? Przedstawiona kwota wykracza poza zasięg inwestycji w przypadku posiadania (własność, wynajem) obiektu, w którym nie są konieczne kosztowne zmiany. O szczegółach chętnie porozmawiam.
Ireneusz Grzybowski B Point Smart Repair
Jeśli masz kapitał rzędu 45 000-50 000 zł to zapraszam do zapoznania się z moim postem, w którym opisuje mój pomysł na biznes związany z Euro 2012.
Linka do posta nie mogę wstawić gdyż mam jeszcze za mało postów napisanych, ale możesz go znaleźć klikając na moją nazwę użytkownika i przeglądając rozpoczęte przeze mnie tematy. Gdybyś był zainteresowany to proszę o kontakt poprzez wiadomości na priv. Pozdrawiam
witam napisz skąd pochodzisz
posiadam dobry , sprawdzony pomysł z dziedziny gastronomi kwota docelowa jednego lokalu to ok 50tyś zł wspólpraca na zasadzie franczyzy jak zainteresuje pomysł to pisz pozdrawiam gorwa,oppl
Wata cukrowa, tylko wata..
Witam..Można się zająć jubilerstwem.To branża dla każdego,pod warunkiem że ma się wiedzę na ten temat.Za nie wielkie pieniądze można mieć przyzwoite narzędzia i wielką wiedzę.Mam ponad 30-lat pracy w zawodzie jubilerskim:
Proces tworzenia biżuterii nie jest procesem trudnym. Dzisiaj 80%, prac przy jej wykonywaniu, opiera się na odlewnictwi: www.elektrocast.dbv.pl Jest to technologia t.z.w "traconego-wosku''...(formy gumowe,modele woskowe,zalewanie masą odlewniczą, -wypalanie, i odlewanie) Jubilerowi pozostaje tylko wykończenie odlewu...(wypiłowanie-oprawa kamieni-polerowanie) Więc przy nie wielkim zaangażowaniu własnym , mając obok ''nauczyciela'' można to pojąć, w naprawdę krótkim czasie .....pozdrawiam, Marek z Krakowa....więcej: msmarco23@gmail.com tel:. ..514-242-856 ( p.s: wyszkolę w zawodzie od A-Z, technik odlewniczych i ręcznych)
Gratuluję, w każdym wątku udaje Ci się napisać cudowną ripostę nic nie wnoszącą do tematu. Brawo!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki biznes warto otworzyc za 200 tys zl?": - jaki biznes otworzyć? - Jaki biznes otworzyć? - Dom 500m2, jaki biznes w nim otworzyć??? - Jaki mały Biznes można otworzyć??? - jaki biznes mógłby otworzyć mój partner
• Strona 1 z 1
|
|