|
Jaki biznes z małym kapitałem |
Jaki biznes z małym kapitałem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
mieszkam w mieście 3 tys. niewiem jaki można bizes założyc aby z czegoś życ jakąs firmę usługową cz handlową.
Najpierw powiedz jaki masz kapitał??? A jak masz za mało do staraj się o dotacje!!!
Powiedz ile w twoim mieście jest sklepów spożywczych, z ciuchami, aptek ipt??? jak to napiszesz to coś wymyślimy
wszystkie sklepy już są ,chciałbym założyć biznes niszowy a by wybrnąc na rynku ,nie mafirmy sprzątającej ani ochrony.
Witam,
Może automaty? Na pewno znajdzie się parę miejsc gdzie będzie można to postawić. Jestem dystrybutorem na Polskę automatów do badania zawartości alkoholu w organizmie i automatów do sprzedaży szczoteczek do zębów z pastą. Alkomat Alkomiarka jest produkowany w pełni w Unii Europejskiej, jest to alkomat który opanował już wiele rynków europejskich i amerykański. Druga propozycja to automaty do sprzedaży szczoteczek do zębów Difresh. Też produkowane w EU. Po wrzuceniu 2 zł do automatu wyskakuje mała składana szczoteczka do zębów z miniaturową pastą. Pilnie poszukuję dystrybutorów, ja zajmuję się Warszawą, sprzedaję i wynajmuję tutaj moje automaty. Nie jestem w stanie jednak opanować całej Polski bez pomocy. Jestem gotów oddać miasta lub regiony na wyłączność innym dystrybutorom. Zapraszam do obejrzenia moich stron internetowych: alkomiarka. pl oraz difresh. pl Pozdrawiam
Co do ochrony to zapomnij na stracie. Koncesja MSWiA potrzeba oraz plecy wyższego stopniem wojskowego lub policjanta. Mogą być emeryci. Bez tego nie widzę szans. Ze nie wspomnę o tym iż skoro nie ma to może nie ma zapotrzebowania na takie usługi. Widać wystarczą portierzy lub systemy elektroniczne. Bardziej sprawdź te firmy sprzątające zapotrzebowanie.
no to już masz niszę. firma ochroniarska, w której ochroniarze w nocy oprócz ochrony sprzątają
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki biznes z małym kapitałem": - Pomysł na biznes dla studenta z małym kapitałem. - Jaki biznes z małym wkładem? - 100 tyś zł, działka przy drodze w małym mieście- jaki biznes - Co zrobić z małym kapitałem, żeby zarobić - Biznes w małym miasteczku!
• Strona 1 z 1
|
|