|
Jaki jest koszt wynajęcia powierzchni ściany 2m2 w DH? |
Jaki jest koszt wynajęcia powierzchni ściany 2m2 w DH?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mam zamiar poszerzyć moją działalność o reklamę, dlatego chciałbym się dowiedzieć od miłych osób z forum ile kosztuje wynajęcie powierzchni w centrum handlowym, ale jakimś znanym, + elektryczność. Chodzi mi dokładnie o 2, 3 metry kwadratowe. Pytanie też do osób zajmujących się reklamą - jak w tej chwili przedstawia się rynek sprzedaży powierzchni reklamowej? Jest nasycony? Jaki popyt na to? Jest miejsce na nowe pomysły? Jest jakaś nisza mi nieznana (wiem, wiem, tego się nie zdradza:)? Pozdrawiam i dziękuje.
I jak, nikt nie wie??
Bo problemem jest to, czy wogóle możesz coś takiego wynająć.
Ja sądzę, że nie możesz wynająć sobie kawałka ściany i wywieszać tam dowolnych ogłoszeń czy reklam. W każdym centrum trzeba mieć pozwolenie na wszystko, łącznie z uzgadnianiem treści reklam oraz podrapaniem się w plecy. Cena jest tutaj drugorzędną sprawą i zależy od konkretnego centrum. W Promenadzie na Ostrobramskiej w Warszawie wiszące od sufitu do 1 piętra reklamy (chyba z 5 sztuk) kosztują 7 tysięcy i to oczywiście przy wynajmie powierzchni i uzgodnieniu treści reklamowych. I dlatego nikt nie poda konkretnej ceny.
Sprawdź również podobne tematy:
- Jaki koszt wynajęcia powierzchni pod maszyny ciężkie?
- Koszt wynajęcia 4 metrów kwadratowych ściany w m. publicznym - Zgadnijcie jaki jest koszt wyjanmu powierzchni w centrum h.? - Jaki jest tego koszt? - Jaki jest koszt kręgielni? - Jaki jest koszt budowy apteki? - Jaki jest mięsięczny koszt serwera? - Czy ktos wie jaki jest koszt budowy restauracji z drewna? - Jaki jest koszt stworzenia dobrej strony internetowej? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|