|
Jaki kredyt na zakup firmy? |
Jaki kredyt na zakup firmy?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam. Mam pytanko jaki kredyt byłby najodpowiedniejszy na zakup pieczarkarni. Moje zarobki są niskie. Za całe gospodarstwo wyceniono na 370000zł. Wszystko jest gotowe do rozpoczęcia hodowli. Szacuje zyski na ok 10000zł mies.
Powiem Ci z doświadczenia, że żaden bank Ci nie pożyczy takich pieniędzy, jak nie zarabiasz odpowiednio wysokiej kwoty. Wbij w wyszukiwarce "kalkulator kredyty", to zobaczysz. Jedyną w miarę realną możliwością jest zaciągnięcie kredytu mieszkaniowego na np. 25lat. Udobumekntuj kupno domu od kogoś z rodziny, albo np. zorganizuj faktury na to, że kupiłeś duzo materiałów na remont, czy wybudowanie domu. Coś wymyśl, żeby obejść wymagania banków.
Drugą sprawą są różne fundusze. Zainteresuj się tym. Po świecie chodzi dużo inwestorów, którzy w to zainwestują, jeśli faktycznie Twoje to dochodowy interes.
Banki Spółdzielcze pod warunkiem posiadania biznes planu z ODR-u.
Na taką inwestycje możesz otrzymać finansowanie z UE. Pozdrawiam
Nie jestem pewien, ale chyba UE nie daje kasy na tego typu przedsięwzięcia. Dowiedz się dokładnie, bo może się mylę. Mój brat brał dofinansowanie i były tam wytyczne jaką działalność może prowadzić.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki kredyt na zakup firmy?": - jaki kredyt na zakup firmy? - jaki kredyt na zakup działki? - Jaki i gdzie kredyt na zakup atrakcyjnego gruntu? - kredyt na zakup auta dla nowej firmy - JAKI KREDYT DLA NOWO POWSTALEJ FIRMY?
• Strona 1 z 1
|
|