Witam,
Zastanawiam się od pewnego czasu na wyborem oprogramowania na potrzeby prowadzenia firmy. Jak dotąd spotkałem się z programami firmy insert, CDN oraz RAKSSQL. Ten ostatni mimo dosyć ciekawej oferty (pakiet Medium w cenie 499 zł) odstrasza brakiem "jakiejkolwiek" obsługi technicznej (można pomarzyć). Czekam już 6 dzień na odpowiedź z ich strony. Firma insert natomiast jest dosyć mocno krytykowana. Zostaje więc CDN, i tu moje pytanie do osób, które miały styczność z tym programem - czy jest on warty swoich pieniędzy. O ile się orientuje, oni oferują dosyć sporą ilość pakietów/modułów. Dodam jeszcze, że mi zależy na programie do prowadzenia księgi przychodów i rozchodów (chciałbym sam spróbować poprowadzić sprawy księgowe), wystawianiu faktur (myśle o byciu vatovcem), wpisywaniu towaru, jego cen i prosty moduł do sprzedaży (obsługa drukarki fiskalnej)
Będe wdzięczny za podzielenie się ze mną własnymi doświadczeniami. Chciałbym dobrać możliwie optymalny program. Mile widziane zestawienia pakietów wraz z cenami.
Pozdrawiam i z góry dziękuje,
Maciek