|
Jaki program do faktur ? - strona 5 |
Jaki program do faktur ?
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Ja mogę Ci polecić Asystent Faktura od vbs. com. pl bardzo przyjazny program i do tego masz 30 dni wersji testowej, więc możesz sprawdzić przed zakupem :)
Polecam program szybkafaktura. Szybki i łatwy w obsłudze ,więc nikt nie powinien mieć problemów z korzystaniem .A do tego dużo przydatnych funkcji .Korzystam z niego i jest wszystko ok .
szybkafaktura pl - tez ten Ci polecę - dobry, praktyczny, funkcjonalny, łatwy w obsłudze, ciągle się rozwija a to w tym biznesie wazne
teraz jest dostepny tez w jednym projekcie z pakietem Microsoft office i Alior Banku wiec widac że to ne byle co skoro go takie znaczące firmy wybrały do jednego projektu
esme.pl przez pierwszy miesiąc można wypróbować za darmo, wiec nie ponosisz żadnych konsekwencji:D
Niezły program wg mnie to izissoft profit. Jest intuicyjny, ma sporo możliwości (magazyn, zakupy, kasa, płatnosci, generowanie swojej strony, uruchamianie z pen drive), a kosztuje przyzwoicie.
W razie pytań błyskawicznie odpowiada pomoc techniczna. Wcześniej sprawdziłem kilka innych, ale większość totalnie skomplikowana, wystawienie faktury zajmuje 5 minut. W wersji najprostrzej jest za darmo, do pobrania na izissoft pl
polecamy oprogramowanie firmy Insert - do Fakturowania program Subiekt GT, zapraszamy do kontaktu :)
Polecam darmową aplikację do fakturowania online - StudioBiznes
Spośród dziesiątek programów do fakturowania, które przetestowałem najbardziej do gustu mi przypadł Commerbusiness Fakturowanie. Prosty, stabilny i można go rozbudowywać o dodatkowe opcje, które stają się potrzebne. Potrafi wystawiać faktury krajowe i zagraniczne do UE i poza UE. Do tego drukuje faktury w różnych językach (polski, niemiecki, angielski, czeski, ukraiński, rosyjski, ...). Znajdziesz go wklepując w Google hasło Commerbusiness Fakturowanie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki program do faktur ? - strona 5": - Program do faktur - Program do faktur VAT - Program do wystawiania Faktur - Program do wystawiania Faktur - darmowy program do faktur
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|