Witam,
Jaki najlepszy program do faktur pod Windows?
Taki mercedes jak Winamp do muzyki czy Total commander do plikow :)
pozdrawiam
|
Jaki program do faktur ? |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam,
Jaki najlepszy program do faktur pod Windows? Taki mercedes jak Winamp do muzyki czy Total commander do plikow :) pozdrawiam
Dosc powszechny jest Subiekt.... poszukaj w google... tworca chyba firma Insert
CDN Optima
ENOVA Subiekt
faktura 2007 firmy ibisystem tani, przyjemny w używaniu i dość funkcjonalny
Potrzebuje cos jak faktura 2007 firmy ibisystem
tylko ze na linux. Zna ktos cos godne polecenia?
lefthand
Ja polecam darmowy program do fakturowania INVOICER znajdziesz, go na stronach:
invoicer.pl madar.com.pl Aktualnie pracujemy nad programem MadarMobile, dzięki któremu, będziesz mógł wprowadzać dane z dowolnego miejsca. Jedyne co będziesz potrzebował to telefon komórkowy lub palmtop z dostępem do internetu. Program MadarMobile aktualnie znajduje się w fazie rozbudowy. Jego działanie można przetestować bezpośrednio w internecie. Udostępniliśmy bowiem wersję demo-online tego programu. emadar.eu:8001 Więcej informacji na naszej stronie. madar.com.pl Serdecznie zapraszam
Ja zamawiam własnie do firmy CDN Optima, mozna go w razie czego ładnie rozbudowac o moduły które potrzebujesz
Subiekt
Witam
a możecie mi powiedzieć jaki kupić program do wystawiania faktur VAT jeśli prowadzę działalność internetową, a dokładniej wynajmuje powierzchnie reklamowe?? Czy to można kupić jakiś normalny program, czy są jakieś specjalne? Bo z tego co czytam to chyba wystarczy jakiś mały programik za 50zł, tego typu http://www.allegro.pl/item292671318_fak ... wanie.html bo moim zadaniem będzie wystawianie faktur Vat moim usługobiorcom, a księgowością zajmuje się biuro rozrachunkowe. dziękuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam Maciej
Witam!
Prowadzę działalność 2 lata... i od samego początku bazuję na zupełnie darmowej i w pełni profesionalnej witrynie do wystawiania faktur i do prowadzenia rejestrów FAKTURA.PL Polecam... jest nie zawodna... i po pracy też mogę sprawdzić swoje papierki
Popieram kolegę, przetestowałem i widzę, że rozsądna cena przy dobrej jakości.
Podepne sie pod temat.
Potrzebuje w miare przyjaznego uzytkownikowi i taniego programu ktory bedzie: mogl stworzyc raporty sprzedaży, rejestr płatności, ewidencja VAT sprzedaży i zakupu modul magazyn proste raporty analityczne korespondencja seryjna, adresowanie kopert, przelewy baza kontrahentow/wysylanie emaili do kontrahentow informowanie o przeterminowanych platnosciach/wysylanie emaili wezwan do zaplaty do kontrahentow faktury i mozliwosc edytci/korekcji rabaty archiwizacja danych (najlepiej automatyczna) WZtki dokument ZAMOWIENIA prowadzenie księgi przychodów i rozchodów kompatybilny z EXELem możliwość zamieszczenia własnego logo na fakturze (dodatkowy plus) drukowanie w różnych językach (polski, angielski, niemiecki) dodatkowy plus Mozecie cos podpowiedziec? Pozdrawiam LG
Jeśli szukasz prostego programu do faktur, to polecam nasz: http://www.infakt.pl/
wfirma. pl - prosty i intuicyjny program do faktur dostepny w przegladarce. Baza kontrahentow, produktow, logo firmy na fakturze. 5 rodzajow faktur.
|
|