|
Jaki rodzaj kalendarza? - strona 3 |
Jaki rodzaj kalendarza?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Oczywiście liczy się też jakoś takich kalendarzy, to dobrze,że zamawiasz z promnet , słyszałem,że to bardzo dobra firma
Rozważ zmniejszenie liczby plakatowych i zamów kilka wieloplanszowych. One są jeszcze ładniejsze
No i może kilka książkowych..?
No te kilka może być, tak jak tu na forum i wsrod twoich klientow znajda sie tacy co uparcie beda chciali ksiazkowe :)
Czyli ja bym był tym klientem. I jaka decyzja w związku z rodzajem? ;)
Ja również..:)
no i jaka decyzja z tymi kalendarzami w końcu? niedługo sama będę zamawiać, to może się zdecyduję :)
Nasza firma zamówiła dla stałych klientów kalendarze książkowe. Sa one poręczne, zgrabne i nie trafia w kat jak planszowe. Ja bym polecał jak najbardziej tego rodzaju.
Pozdrawiam
chyba mimo wszystko decyduje się na planszowe.
Też mi się tak właśnie wydaje, fajnie to później wygląda, gdy jakiś"bogacz" wyciąga kalendarz a na nim twoja firma..:)
Fakt, fajnie wygląda taki kalendarz z logo firmy a już tym bardziej jak jest dobrze wykonany i oprawiony. Jakość jest tu pierwszorzędną sprawą, a z tego co wiem prom.net może się tym pochwalić.
To Ty jeszcze się nie zdecydowałeś Jackowski? Coś długo, zamów trochę planszowych i trochę książkowych ;) Ale ja i tak dalej stawiam na książkowe.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki rodzaj kalendarza? - strona 3": - JAKI RODZAJ DZIAŁALNOŚCI ??? - Jaki rodzaj umowy? - Jaki rodzaj Umowy - JAKI RODZAJ OPODATKOWANIAWYBRAĆ ??? - Jaki to rodzaj wydatku?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|