Znacie może jakieś systemy płatności online, które po uiszczeniu pieniędzy na moim koncie generują kod dostępu do odpłatnej części serwisu??
który byście mi mogli polecić
z góry dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam
|
Jaki system platnosci |
Jaki system platnosci
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Znacie może jakieś systemy płatności online, które po uiszczeniu pieniędzy na moim koncie generują kod dostępu do odpłatnej części serwisu??
który byście mi mogli polecić z góry dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam
wapacz
przyznam ze wolalbym platnosci typu przelew bankowy czy tez karta... z gory dzieki za dalsze propozycje
platnosci.pl Ludzie, używajcie Google.
szukając systemu płatności w google trafia się właśnie na to forum ;) Ja nie lubię platnosci pl bo to w praktycznie 100% zagraniczna firma i Polacy są w niej tylko na posyłki.
A może "przelew sms" byłby jakimś rozwiązaniem w tej sytuacji... Być może nie jestem ekspertem w tych kwestiach ale tak mi się jakoś skojarzyło, że "przelewy sms" często stosowane są przez portale które wymagają płatności w zamian za dostęp do jakiejś części podstron/ artykułu / utworu muzycznego. Oczywiście wszystko zależy od wysokości opłat. Przelewy sms stosuje się raczej przy małych przelewach.
Mamy jeszcze dotpay chociazby.. paypal, moneybookers ;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jaki system platnosci": - Jaki system ERP - Jaki system płatności - Jaki system płatności on-line? - Jaki system operacyjny dla firmy? - płatności sms-em jaki system wybrać??
• Strona 1 z 1
|
|