mam do przywiezienia ok. 3t towaru z egiptu ( Kair) i nie bardzo wiem jak sobie poradzic logistycznie :? ....moze ktos podsunie jakas uwage :idea:
pzdr M
|
Jaki transport z egiptu |
Jaki transport z egiptu
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
mam do przywiezienia ok. 3t towaru z egiptu ( Kair) i nie bardzo wiem jak sobie poradzic logistycznie :? ....moze ktos podsunie jakas uwage :idea:
pzdr M
Domyślam się, że chcesz wiedzieć nie czym, a czym żeby jak najmniej zapłacić. Masz trzy opcje statek, samolot i samochód ciężarowy, ewentualnie nadaj pocztą :D
Moge Tobie zalatwic pakowanie produktów! Współpracuje z firma zajmujaca sie pakowaniem do transportu interkontynentalnego na terenie Niemiec, Polski oraz krajów sąsiadujących.
Napisz jaki to jest produkt...man nadzieje, ze nie daktyle ;).
Generalnie w gre wchodza dwa rozwiazania Air Transport + Overland Transport lub Maritime Transport + Overland Transport! W momencie kiedy sie napiszesz, otrzymasz caly consulting...(nie znam gabarytów produktu, wiec nie bede sie wypowiadal).
Pozdrawiam Efekt
witam
w gre wchodzi ok 5 palet euro o wadze ok 3t... myslalem o transorcie morskim, ale mozna rowniez zrobic wiazany tzn. morski plus drogowy...nie mam zadnego doswiadczenia w tej dziedzinie, pierwszy raz proboje cos takiego zorganizowac... szukam jak najtanszego rozwiazania i zeby zmiescic sie w czasie do 6 tygodni pzdr [ Dodano: Wto Mar 21, 2006 10:25 am ] no dobra, to dla dalszych zainteresowanych ;) transport do poznania,warszawy lub gdyni trzech palet o masie ok 3t= ok 1500$ z kairu w aleksandrii mozna wynajac 20 stopowy kontener i zaladowac go do 20t za ok 1100$ ale tutaj dochodzi jeszcze pare innych spraw jak np. zaladowanie go na wlasny koszt... jednakze dostawa jest door to door :) pzdr
Sprawdź również podobne tematy:
- EGIPT - TRANSPORT DO EGIPTU
- Transport Międzynarodowy-jaki stan na czerwiec 2010r.?????? - Import z Egiptu - Export do Egiptu - Import ręczników z Egiptu - Cłą i inne dopłaty na tytoń z egiptu - Podróbki z Turcji Tunezji czy z Egiptu - Poszukuje odbiorcow na towary z Egiptu - Transport wyrobów drewnianych czy transport morski wpłynie n Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|