Malgorzatkar i ProLans - dziękuję bradzo jeszcze raz za pomoc w rozwiązaniu problemu. Jak nasuną mi się jeszcze jakieś pytania, to zgłoszę się o pomoc.
Pozdrawiam
|
Jaki wybrać dom maklerski? - strona 5 |
Jaki wybrać dom maklerski?
Biznes Forum ‹ GPW ‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Malgorzatkar i ProLans - dziękuję bradzo jeszcze raz za pomoc w rozwiązaniu problemu. Jak nasuną mi się jeszcze jakieś pytania, to zgłoszę się o pomoc.
Pozdrawiam
witam.
chcialem prosic o pomoc. dostalem propozycje inwestowania w dwóch domach maklerskich. mianowicie bzwbk oraz bos. jesli chodzi o lepsza jakosc tlumaczenia i rad wybral bym bzwbk. dla tego zwracam sie z zapytaniem porownujac te dwa DM ktory z nich jest najlepszy dla poczatkujacego inwestora ktory ma zerowa wiedze o tej calej machinie. czy po za tymi jest jakis DM ktory nie wymaga wplaty w kwocie 5 tys tylko mniejszej np.3 tys. batdzo prosze o odpowiedz. pozdrawiam kicius49
Biura się raczej nie różnią ze względu na "jakość tłumaczenia". Bossa.pl ma bardzo rozbudowany serwis edukacyjny, bz wbk tez jakiś tam ma, ale to bez różnicy u kogo masz. Poza tym oczywiście zawsze możesz do dowolnego biura zadzwonić i zapytać. Poza bossą żadne popularne biuro nie stawia progów od ktorych można zacząć... tylko że jeśli nie masz nawet tych 5k to po co się pchac na giełdę? Jeśli chodzi o jakość i funkcjonalność systemów to bossa wygrywa. W bz wbk nic nie mam, nie słyszałem też o nich nic specjalnego ani in plus, ani in minus.
pozdrówki Może się orientujecie co sie ostatnio dzieje w bossie coraz trudniej się zalogować, wiem że podczas emocjonujących sesji to sie zdarza ale żeby późnym wieczorem. Coś może poprawiają czy mają już za dużo rachunków i nie wyrabiają sprzętowo. Wcześniej chyba przez dwa lata nie miałem żadnych problemów
U mnie ok działa;) Może coś z komputerem masz?
u mnie też ok
Nie to nie komputer kilka razy to było tuż przed otwarciem kontraktów więc może były jakieś przeciążenia wiadomo gorące sesje mieliśmy, po kilku próbach udało mi się zalogować ale zaraz mnie wylogowało, ale jak raz nie mogłem się zalogować o 19 to już trochę dziwne było. Ale i tak bossa jest dużo lepsza niż biuro PKO
Dzięki za odpowiedzi
Dokładnie;] Ich aplikacja roxxx;] Sidoma od ING jest też dobra do kontraktów... tylko że najpierw męcząca konfiguracja komputera;|
Ojj Pro ale Ty narzekasz na ten próg min 5 000 ;)
Ja tez nie mam i mysle ze zeby sie nauczyc inwestowac nie trzeba miec duzego kapitalu. Odrazu domu w Miami nie chce stawiac za profity z giełdy ;) CHociaz jak sie uda z 2 000 postawic dom w Miami to czemu nie ;) Lepiej uczyc sie na małych błedach na małym rachunku i ponosic male straty.. A zarobki.. przyjdzi i czas na to. Pozdrawiam przyszłych miliarderów!
Gdzie narzekam?;| Mam w BOŚ rachunek... nawet więcej niż jeden. Uważam że jeśli ktoś nie ma zakichanych 5k to mały ma sens giełda;] Pozdrawiam przyszłych straceńców;P
Jakoś nie czuje sie pozdrowiony -_-'
Spokojnie... wszystko kwestia czasu...
"Gracze giełdowi nie planują przegrywać. Przegrywają bo... nie planują.":P Hehe :D...kogo to cytat? Rozejrzałem się na forum i również wybiore Bosse. Większośc ją zachwala a 5k i tak mam, może bedzie troche więcej:)
Autor nieznany;P
czy jest może jakiś ranking domów maklerskich? Jakieś zestawienie? Proszę o linka jeżeli coś takiego istnieje.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|