|
Jakie biuro windykacyjne polecacie? - strona 2 |
Jakie biuro windykacyjne polecacie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Windykacja wierzytelności
Autor
Wiadomość
Generalnie - zlecenie można przekazać do firmy windykacyjnej albo kancelarii. Z tego co się orientują - stosuję one często odmienne metody działania.
w Katowicach jest kancelaria adwokacka mecenas Anny Groyecka-Kurdybelska, która zajmuje się profesjonalnie windykacjami i nie pobiera żadnych kosztów !!!! Wynagrodzeniem jej, są koszty które ściąga od dłużnika.
Firmy windykacyjne często stosują brudne metody, a kuty dłużnik niestety może potem ścigać wierzyciela za nasłanie na niego panów w czarnym bmw, dlatego warto skorzystać z kancelarii adwokackiej, która przeprowadzi windykację od początku do końca w profesjonalny, zgodny z prawem a przede wszystkim skuteczny sposób.
Witam,
Proponuję zapoznać się z ofertą portalu windykacyjnego FirmoweWindykacje.pl, gdzie można samemu prowadzić windykację należności i w kilka minut otrzymać wezwanie do zapłaty, pozew sądowy, wniosek do komornika itp. Wystarczy wypełnić prosty formularz danego pisma i po chwili otrzymujemy wygenerowane pismo, które wystarczy wydrukować, podpisać i wysłać. Nie trzeba przy tym korzystać z usług innych firm lub prawników, także wierzyciel nie musi płacić żadnych prowizji, a koszt wygenerowania takiego pisma jest wyjątkowo niski. Pozdrawiam
Przepraszam że się wtrącę ale jak windykacje mogą zastąpić sąd i na koniec komornika? mógłby mi ktoś wyjaśnić ? Rozumiem że firmy te kupią wierzytelności za ich równowartość i potem będą dochodzić od dłużnika pieniążków. Dobrze rozumuję ? Kieruję się wiarą że zatrudniając wyspecjalizowane kancelarie i inspektorów lub windykatorów terenowych szybciutko poradzą sobie z należnościami. Ja prostaczek nie mam takiej wiedzy ani wymaganych uprawnień. Mam dłużnika który jest mi winien około 120k do której firmy mogę podjechać z fakturą po kasę ? Piszcie na forum nie na pw należy rozreklamować taką firmę.
ja osobiscie polecam firme najlepszawindykacja, bardzo szybko i sprawnie obsluguja klientow
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jakie biuro windykacyjne polecacie? - strona 2": - Jakie spółki polecacie - auto dostawcze - jakie polecacie ??? - auto dostawcze - jakie polecacie ??? - płatności online, jakie polecacie? - LINKI SPONSOROWANE, POZYCJONOWANIE - Jakie firmy polecacie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|