Witam, chciałbym zapytać czy wybrałem dobre PKD do mojej firmy
72.60.Z Działalność związana z informatyką, pozostała
firma: projektowanie witryn interetowych, obsługa, reklma, projektowanie grafiki itp
|
Jakie pkd projektowaniestron interetowych |
Jakie pkd projektowaniestron interetowych
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, chciałbym zapytać czy wybrałem dobre PKD do mojej firmy
72.60.Z Działalność związana z informatyką, pozostała firma: projektowanie witryn interetowych, obsługa, reklma, projektowanie grafiki itp
72.22.Z
Podklasa ta obejmuje: * analizowanie, projektowanie i programowanie systemów gotowych do użycia: * analizę systemową potrzeb i problemów użytkownika i doradzanie rozwiązań najkorzystniejszych z technicznego i ekonomicznego punktu widzenia, * rozbudowę, tworzenie, dostarczanie oraz dokumentację oprogramowania wykonanego na zlecenie określonego użytkownika, * pisanie programów na zlecenie użytkownika, * projektowanie stron internetowych. Wydaje mi się, że powinieneś też wybrać 72.22.Z, ale może jeszcze ktoś Ci podpowie. Powodzenia.
Witam!
Podłącze się do tematu.. Szukam już kilka dni kodów PKD.. ale przeważnie znajduje odwiedzi typu poszukaj tutaj albo tam ... umiem korzystać z tych wyszukiwarek.. ale co z tego jak nie jestem osobą doświadczoną i mogę coś przegapić.. a mianowicie.. chciałem uzupełnić kody PKD dla następujących działalności: - projektowanie stron internetowych, - hosting - usługi programistyczne - tworzenie oprogramowania Mam już takie: 6311Z - Przetwarzanie danych; zarządzanie stronami internetowymi (hosting) i podobna działalność 6201Z - Działalność związana z oprogramowaniem 5829Z - Działalność wydawnicza w zakresie pozostałego oprogramowania 6202Z - Działalność związana z doradztwem w zakresie informatyki 4741Z - Sprzedaż detaliczna komputerów, urządzeń peryferyjnych i oprogramowania prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
a np sprzedaż głównie hurtowa ale i też detaliczna odzieży,wyrobów włokienniczych to jakie PKD ???bo nie znalazłem nic konkretnego o odzieży
Bardzo prosze o podpowiedz: jakie PKD dla dzialalnosci ktora zajmuje sie: prodkcja/sprzedaza/wynajmem: sprzetu przeznaczonego dla sportu i rekreacji?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|