Jakieś bzdury piszesz
Dopłaty unijne przyznaje sie na podstawie biznesplanu a nie numerka PKD
|
Jakie PKD? - strona 2 |
Jakie PKD?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
Jakieś bzdury piszesz
Dopłaty unijne przyznaje sie na podstawie biznesplanu a nie numerka PKD
Zanim zaczniesz agresywnie zastanów się chwile.
Chodzi o to ze nie wszystkie rodzaje PKD są dofinansowane.
Nie jestem agresywny, ale zastanów się. Jeżeli dla przykładu UE ma program który finansuje hodowle motyli, to jeżeli hodowca motyli wpisze sobie w PKD także transport (bo czyms musi dowieźć "towar" do klienta) to już dotacji nie dostanie? Nie, wręcz przeciwnie. To byłoby nielogiczne. Opiniowany jest wniosek, który zawiera biznesplan i opis przedsięwzięcia, a nie numerki PKD. Ale jeżeli już się upierasz, to zadzwoń do konkretnej agencji pośredniczącej w rozdawaniu tych dotacji o które Ci chodzi o tam ich zapytaj, bo tu na forum nie uzyskasz rzetelnej informacji na ten temat.
Witam.
Jakie jest PKD dla składu opału? Pozdrawiam
witam.
Czy ktoś mógłby mi pomóc w ustaleniu numery pkd? Chodzi mi o przedmioty ozdabiane techniką decoupage. Czy ARTYSTYCZNA I LITERACKA DZIAŁALNOŚĆ TWÓRCZA 90.03.Z jest odpowiednia?
Mam zamiar zacząć współpracę z firmą energetyczną Tauron Polska Energia Sp. z o.o..
Współpraca będzie dotyczyła pozyskiwania klientów dla tego partnera. Chciałbym zapytać jakie numery PKD powinienem umieścić w swoim wpisie do ewidencji aby pod względem formalnym wszystko się zgadzało. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Witam,
rozpoczynam działalność w zakresie sprzedaży systemów zaciemniających okna (np.rolety, plisy żaluzje itp) jakich kodów PKD powinienem użyć?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jakie PKD? - strona 2": - jakie są warunki przyznania dotacji, jakie dokumenty - Dyskoteka, club, jakie pozwolenia? jakie instalacje? - PUP - na jakie biznesy dali dotację, na jakie nie - Jakie wady jakie zalety? - Jakie PKD
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|