witam
szukam pomysłu na biznes w mieszkaniu
( mogą być to usługi prowadzone wyłącznie w biurze lub firma zajmująca się pracami u klienta)
jakieś pomysły, sugestie ??
|
Jakie propozycje na biznes w wlasnym mieszkaniu |
Jakie propozycje na biznes w wlasnym mieszkaniu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam
szukam pomysłu na biznes w mieszkaniu ( mogą być to usługi prowadzone wyłącznie w biurze lub firma zajmująca się pracami u klienta) jakieś pomysły, sugestie ??
Najpierw radzę podać uwarunkowania. Czy jest możliwość wydzielenia osobnego pokoju, czy np. nie ma dzieci, które mogłyby rozwlec po kątach jakieś detale występujące w (nomen omen) chałupnictwie, czy jest telefon, komputer, internet (ten post mógł np. zostać wysłany z pracy, do której szuka się możliwości dorobienia po południu), do tego podać płeć, tzw. dyspozycyjność, doświadczenie w czymkolwiek... Inaczej nikt nic nie powie.
Mam wrażenie, że ludzie trochę przeceniają ten Internet. Myślą, że jeśli w sieci można znaleźć większość potrzebnych informacji, to również sieć wie wszystko o nich.
dołącze się do tematu, aby już nie powtażać otóż Szukam jakiegoś pomysłu na otworzenie firmy u siebie w domu, ale nie mam pojęcia co? czy handel jakaś mała hurtownia? doradzcie coś jestem otwarty na propozycje współpracy. Opisze lokalizacje miejscowość Wołomin 20 km od Wawy, dom położony 200m do głównej ulicy na osiedlu domków jednorodzinnych, posiadane pomieszczenia do dyspozycji to garaż ewentualnie 2 i pomieszczenie 18m2 na powiedzmy biuro. Ja posiadam wykształcenie wyższe ekonom. obecnie jestem magazynierem. z żoną prowadzimy salon fryzjerski w Wawie i chętnie w tym kierunku bym poszedł ale niekoniecznie
otwarty jestem na jakiekolwiek przedstawicielswo jakieś firmy lub współprace z jakimś producentem dobrego produktu/ów pzdr
I to jest prawidłowo sformułowana propozycja/zapytanie. Ucz się, ax17 :-). fryzjer - wysyłam propozycję na priv.
Również zastanawiam się nad jakimś małym biznesem w mieszkaniu. Obecnie uczę się w trybie dziennym, także chciałbym, aby to było coś dodatkowego, jednocześnie przynoszącego zysk. Mieszkanie jest moje, mieszka w nim jeszcze trójka znajomych, lecz każdy z nas ma oddzielny pokój. Lokalizacja: Toruń, kuj-pom. Zainwestuje tyle, ile będzie trzeba, choć tak jak wyżej - chodzi o mały biznes. Czy macie jakieś ciekawe propozycje, co mogę w mojej sytuacji zrobić? Dodam jeszcze, że ostatnio zajmowałem się handlem domenami, sprzedałem kilka za ładne pieniądze, jednak jest to biznes nieciekawy. Czasem przez pół roku nic nie schodzi aż w końcu ktoś kupi domenę za 1k. Pozostało mi kilka ciekawych domen: stareprzeboje*pl, Twojeprzeboje*pl. wymarzonewczasy*pl, robimycuda*pl. rajdyWRC*pl, życiegwiazd*pl (IDN - ż), tuningujemy*pl - to chyba te najciekawsze. Jeśli macie jakiś pomysł w jaki sposób mogę je wykorzystać (bądź sprzedać), bardzo chętnie przeczytam. Dzięki za pomoc!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jakie propozycje na biznes w wlasnym mieszkaniu": - hala 1000m2 - jakie macie propozycje? - Jakies propozycje na biznes w zwiazku z Euro 2012 ? - Pomysl na biznes? Ciekawe propozycje?Dziekuje i zapraszam - DOTACJA Z WLASNYM WKLADEM na DG - Przewoz towaru wlasnym samochodem
• Strona 1 z 1
|
|