Proszę o napisanie jakie kwoty zarabiają pracownicy przy produckji schodów. Jako fachowiec oraz jako przecietny pracownik.
O wypowiedzi prosze osoby ktore w tym pracuja oraz ktore maja znajomych i wiedza o ich zarobkach.
Pozdrawiam.
|
Jakie zarobki przy produkcji schodow? |
Jakie zarobki przy produkcji schodow?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Proszę o napisanie jakie kwoty zarabiają pracownicy przy produckji schodów. Jako fachowiec oraz jako przecietny pracownik.
O wypowiedzi prosze osoby ktore w tym pracuja oraz ktore maja znajomych i wiedza o ich zarobkach. Pozdrawiam.
U mnie stoją schody za 10tys czyli to dochodowy interes:)
moim zdaniem nie ma branży gdzie ludzie zarabiają identycznie, chyba że gdzieś w budżetówce. nie napisałeś jakie schody. metalowe? drewniane? betonowe?
Podejrzewam że drewniane dębowe itp takie domowe.
No drewniane dębowe itp. Pytam bo sie przyjąłem i dostalem na start 1200zl :P
Juz zaczynam kumac robote dopiero poczatki ale coraz wiecej rzeczy robie sam i nie wiem na ile negocjowac zarobki gdy przyjdzie czas. Wiadomo ze w warszawie zarobi sie wiecej niz na jakiejś wsi, ale kazda wypowiedz sie liczy.
Orientuje się może ktoś ile wynosi koszt wykonania takich schodów?
http://www.schodyprudlik.pl/site/galeria Oczywiście interesuje mnie to, jak to ma się do kosztów.
Może powysyłaj zapytania do kilku producentów, z linkiem, i dostaniesz kilka odpowiedzi. I sobie porównasz.
Schody gięte więc parę zer będzie na rachunku :D
Schody pokazane w linku ceny od 10000 do nawet 20000 zł. Wymagane specjalistyczne maszyny, które kosztują majątek. Wiadomo - wangi gięte. Proste zwykłe nawet z zabiegami [drewno twarde] ceny w granicach 7000 do 15000 zł W razie czego mogę nawiązać współpracę, wykonujemy z drewna twardego, mogę wykonać elementy do samodzielnego montażu. Więcej na pw.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jakie zarobki przy produkcji schodow?": - Jakie wymagania przy rozpoczynaniu produkcji - szukam kapitału (wsparcia) do produkcji schodów. - Sprzedawca w Decathlon. Jakie zarobki, atmosfera? - Przedstawiciel producenta stolarki - jakie zarobki?? - Jakie zarobki satysfakcjonowałyby cię prowadząc firmę ?
• Strona 1 z 1
|
|