|
Jakiś biznes bez duzego kapitału? |
Jakiś biznes bez duzego kapitału?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Prosze o pomoc chciałbym rozkrecić jakas mała działalnosc ale niemam duzych funduszy na jej rozkręcenie ... Jestem osiemnastoletnim mężczyzną lecz mieszkam na Lubelszczyźnie samo w sobie to jest nic złego tylko ze tu o prace cieżko myślałem juz o myjni ręcznej ale to raczej niewypali bo mieszkam na wsi i niestac mnie na separator(pojemnik na odprowadzanie ścieków) to koszt jakis kilku tysiecy ... w takim wypadku załamałem ręce teraz juz mam potężne kłopoty finansowe.... mnustwo wydatków i niemam z kad wziaść na nie pieniedzy... byłem w wakacje w londynie i to był kolejny niewypał nastawiłem sie ze zarobie krocie ....a tu znów niewypał rynek przesycony pracowałem 3 dni i zdarzyłem zarobic na bilet do domu i jakies małe zakupy...cieszyła by mnie nawet jakas oferta przez internet imałem sie kilku dokaładnie to wypełniania ankiet ale zostałem oszukany i teraz boje sie ryzykowac ale w tej sytuacji jestem do tego zmuszony...wiec jak ma ktos jakis pomysł?prosze o pomoc
Z takim podejściem to pozostanie Ci tylko znaleźć sobie pracę. Bo firmy nie poprowadzisz.
Wyglada ze nic z niczego trzeba zrobic .... Bardzo prosze .....
1. Zastanow sie co chcesz sprzedawac . jakis sklep z ciuchami, obuwiem jakies pamiatki z twoich rejonow , a moze rekodzielo z twoich rejonow wiem ze jest tam tego duzo . 2 . Rozgladnii sie po domu co tobie sie juz nie przyda stara gra , jakas kurtka nike lub inne dowolne rzeczy ktore moga sie przydac innym wystaw na allegro sprzedeaz nazbierasz z 1500 zl . 3. Nastepnie zadzon do firmy np . firma ktora zajmuje sie rekodzielem szyją kapcie lub stroje ludowe itp . zapytaj czy zechcieli by abys sprzedawal ich produkty pewnie sie zgodza udaj sie do nich zrob z 20 fotek i opisz dany produkt . nastepnie wystaw go na ebay co.uk i krec biznesem ( tylko nie zdradzaj gdzie sprzedajesz mow ze przez internet. A teraz jest Tobie potrzebna wiara w siebie do roboty !!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jakiś biznes bez duzego kapitału?": - Nowy Biznes bez dużego nakładu kapitału - Gigantyczny pomysł na biznes bez dużego wkładu - Dzielnica dużego Miasta -szukam pomysłu na biznes - Ciekawy pomysł na biznes bez duzego wkładu początkowego - jakis biznes?
• Strona 1 z 1
|
|