rafal leszczynski napisał(a):Kolombo jasne, że możesz się ze mną nie zgadzać, ale także i w naszym prawie jest przepis, który pozwoli osobie, która nazywasz np debilem czy jak wolisz posądzić cię o obrazę itd. I nie mów, że czegoś takiego nie ma. Abstrahuje od tego zupełnie czy jest to na forum czy nie, bo nie mam zamiaru się sprzeczać w tej kwestii.
Ale skoro piszesz, że nazwiesz debilem tego, który robi błędy, to sam siebie również debilem nazywasz, bo robisz ich sporo. Przyznasz chyba, że nie zaczynasz zdania z wielkiej litery, nie znasz zasad interpunkcji w składni zdania etc.
I jak to bywa w takich przypadkach popadasz w samouwielbienie a każdy na forum już i tak wie, że zawsze robisz krzyk i nic z tego nie ma.
To nie jest tylko moje zdanie, ale większej części userów, w tym także Mateusza.
i znów mógłbym się z tobą zgodzić , gdybys miał rację
a nie moge , poniewaz jej nie masz
,Przyznasz chyba, że nie zaczynasz zdania z wielkiej litery " no nie i co z tego wynika ?
błędy ortograficzne ?
,,nie znasz zasad interpunkcji w składni zdania etc"
z gadzam sie co do etc
to ze nie stosuję , to nie znaczy że nie znam
za daleko wyciągnięte wnioski ,wiec jakby bez sensu
acha po etc stawia sie kropke ,jak taki akuratny jesteś ,wiec sam robisz błędy ortograficzne ,nie stosujesz składni , zasad interpunkcji .... mam wymieniać dalej ?
bo nie postawiłes kropki ?
chyba znów rafale się ośmieszasz
a co do pozwania to chętnie cię sprawdzę
co mam ci napisać ,żebys miał powód do pozwania mnie ?
możesz sprawdzic w praktyce swoją prawniczą edukację