Sorki, poprawka, nie były zakładane na palec, tylko miały normalny kształt szczoteczki.
Plastikowe "włoski" odlewane z tej samej formy co rączka.
Pomyliło mi się z nakładanymi na palec szczoteczkami dla małych dzieci.
|
Jednorazowe szczoteczki do zębów - strona 2 |
Jednorazowe szczoteczki do zębów
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Sorki, poprawka, nie były zakładane na palec, tylko miały normalny kształt szczoteczki.
Plastikowe "włoski" odlewane z tej samej formy co rączka. Pomyliło mi się z nakładanymi na palec szczoteczkami dla małych dzieci.
nie gadaj tylko zapodaj mi info na maila w szzecinie nie ma gdzie tego kupic.. szukałam też w hurtowniach w polsce.. cisza.. niestety higiena polaków jest delikatnie móiąc niewłasciwa.. do niedawna jeszcze miałam szczoteczki w gabinecie dla pajentów.. za darmo..
stomatologia na podzamczu ? ;>
ja również jestem zainteresowany prosze o kontakt
nie na podzamczu.. na mickiewicza..
moze kolega od szczoteczek powinien skontaktowac sie z serwisem dentonet.pl to jeden z najpopularniejszych serwisów dentystycznych..
Jednorazowa szczoteczka do zębów
Cena: PLN: 43.85 (w tym 7 % VAT) W opakowaniu (jednostka: sztuka):50 Polska firma opatentowała i wprowadziła do produkcji jednorazowe szczoteczki do zębów nasączone pastą. Do tej pory podobny produkt był dostępny na rynku niemieckim, ale w porównaniu z polskim był on znacznie droższy… itd. Źródło: http://www.e-stom.pl/index.php?page=sho ... &Itemid=30
podeslij mi linke do produktu..
50sz za 43 zł?? popatrz na to.. własnie dzis znalazłam sklep netowy który sprzedaje sczoteczki jednorazowe.. z powodu małej ilości postów na forum niestety nie wchodzi mi link.. 100szt za 59zł..
Moniko.
A co takie zdziwienie? Cena Ci nie odpowiada za ilość sztuk? Możesz zastosować jakąkolwiek porównywarkę cen do danego produktu i wybrać najtańszy sklep. Ponadto, towar nie musi być równy cenie. Poprosiłaś o link do szczoteczek jednorazowych, więc otrzymałaś. Często mam takie sytuacje z racji nieznajomości zasad kupna/sprzedaży, ponadto po prostu dlatego, że jeden chce kupić za friko, lub co najmniej za grosze, drugi drogo sprzedać. Wytworzyła się niezdrowa rywalizacja, a nie współpraca. Przykład: Ktoś zamawia u mnie opracowanie jakiegoś dokumentu. Ja mu opracowuję i mówię… np. 200.00 zł. Coooooooooooo? Dwieście złotych za kartkę papieru i trochę tuszu drukarki? – odpowiada Klient. Otóż, proszę zauważ, że papier, atrament drukarki i inne materiały użyte do „produkcji/opracowania” jakiegoś dokumentu, który Klient otrzymuje ode mnie mogą nie być warte pieniędzy, które trzeba zapłacić. Ale jeśli wskazane w dokumencie pomysły, zastosowana wiedza i poświęcony czas opracowującego dokument przyniosą tysiące złotych, lub inne korzyści dla Klienta, to nikt nie został oszukany. Daję wielką wartość użytkową (w konsekwencji wynikową) za niewielką gotówkę. Zasada „win-win” jest tutaj zachowana. Porównaj więc Miła Koleżanko jakość produktu do ceny… tak wreszcie zrób, by w Twoim gabinecie dentystycznym opłacało się „dać” klientowi „wartość dodaną za np. złotówkę” do usługi. Jeśli dasz za darmo klientowi szczoteczkę do zębów z pastą, to klient to zauważy. Jeśli Ty zaoszczędzisz na np. płynie do mycia narzędzi kupując tańszy, to koszty się zrównają, a efekt sprzedaży będzie inny. Nie mów, więc Koleżanko, że coś jest drogie, czy tanie. To nie ma żadnego znaczenia. Pozdrawiam serdecznie.
a znacie freshline pl ? tez widzialem je na stacjach
Witam,
Mamy do zaoferowania innowacyjne szczoteczki do zębów z płynną pastą- Click'n'Click. Produkt małych rozmiarów (7 cm długości) , idealny w hotelu, podróży czy przed wizytą u dentysty. Użycie szczoteczki nie wymaga (jak w przypadku tradycyjnych szczoteczek) wody ani pasty do zębów. Idealne także jako gadżet reklamowy- mozliwe jest umieszczenie logo na opakowaniu. W celu uzyskania bliższych informacji, proszę o kontakt.
Sprawdź również podobne tematy:
- Jednorazowe szczoteczki do zębów
- Szczoteczki do zębów i alkomaty - Jednorazowe szczoteczki - Szczoteczki do zębów dla dzieci, kubki - SZCZOTECZKI DO ZĘBÓW - 0,70 zł/sztuka - HURT - Szczoteczki z płynną pastą - WYBIELANIE ZEBOW - Produkcja szczoteczek do zębów - Poszukiwani odbiorcy szczoteczek do zębów Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|