Tak jak w temacie. Polecam firmę tworzacą strony i co wazniejsze grafiki na owe strony. Robi tez sklepy internetowe z panelami administracyjymi. Reklamują się tak "Nowo powstała agencja reklamowa Effect media. Tworzymy zespół, który wzajemnie się uzupełnia. Jesteśmy profesjonalistami w swoich dziedzinach. Każdy z nas posiada kilkuletnie doświadczenie w swojej branży. Każdy z nas jest również bardzo kreatywny i gotowy na wdrażanie nowoczesnych rozwiązań i pomysłów w życie codzienne. Nasza praca jest dla nas pasją - sprawia nam przyjemność, przez co możemy pozytywnie zabłysnąć w świecie reklamy. Zachęcamy do zapoznania się z resztą treści na stronie oraz do kontaktu!"
Naprawdę warto,. Sam kożystam i jestm naprawde zadowolony. Dla mnie najwazniejsze jest pozycjonowanie czyli że wpisując w wyszukiwarce nazwę mojej firmy zawsze jest na pierwszej sronie(bafrdzo częśto na pierwszej pozycji) co dodatkowo spomaga mój handel. Jeszcze raz polecam o ile dobrze pamietam to adres e-mail to mkapala159<maŁPA>gmail,com ( mkapala159_gmail_com ) (zamiast przecinka wstaw kropke). Napisz im od razu co Cie interesuje i jaka dysponujesz kasą a oni do 2 dni(w moim przypadku) ci odpiszą...:P