|
Jestem nie pelnoletni jak zarobic pieniadze?? |
Jestem nie pelnoletni jak zarobic pieniadze??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam pytanie. Chcialbym zarobic jakies pieniadze przez internet. Myslalem o jakichs perfumach kupic taniej sprzedac drozej , ale skad wziac te perfumy ? Jak macie jeszcze jakis pomysl (nie musi byc legalny) to prosze napisac pw albo na forum
skoro legalnosc w gre nie wchodzi to mozesz kobietom torebki krasc na miescie,samochody,radia,alufelgi etc.ogolnie wszystko co da sie sprzedac ... a z tych legalniejszych rzeczy to nauka i pozniej pomysl o pracy ewentualnie sezonowo handel owocami jesli masz takie mozliwosci etc.
Kraść nie warto bo interesy w więzieniu czy poprawczaku słabo się robi :)
I nauka jest ważna to racja. Jeśli chodzi o to jak można zarobić to są różne możliwości... Szukaj okazji i towarów w niskich cenach w okolicy, które możesz sprzedać drożej przez internet (np. allegro). To nie muszą być perfumy, to może być prawie wszystko. Ewentualnie tak jak mówi poprzednik- praca sezonowa albo korepetycje albo roznoszenie ulotek albo jeśli masz starszych kolegów lub kogoś z rodziny zapytaj czy czasami nie potrzebują kogoś do pomocy. Powodzenia
Eh to młode pokolenie... Skoro nie musi być legalny, to bardzo przepraszam ale śmiem stwierdzić że twój poziom inteligencji jest równy poziomowi IQ dody (tak tak 130- ha ha). Jest tyle rzeczy które możesz robić nielegalnie, co na żaden nie wpadłeś? :) waldus Ci troche podpowiedział. A teraz! MARSZ DO NAUKI BO JUTRO SZKOŁA!
Mam do sprzedania oryginalne perfumy typu lacosta,hugo boss,christina aguilera i inne, równiez odzież mam nową nie używana (Puma,nike,adidas,reebok) naprawde bardzo tanio jak jestes zainteresowany to pisz na gg 7914134
faktury wystawiasz?
tak to kazdy potrafi spróbuj odwrotnie: drozej kupic , taniej sprzedać i do tego legalnie i wtedy powiem ze jestes super koleś
Niepełnoletni :-) ale przynajmniej szczery że nie musi pracować legalnie. Jesteś młody więc z kondycją dobrze stoisz - no chyba że jesteś typem osoby która spędza po 12h dziennie przed komputerem :-). Wracając do kondycji, jeżeli ową masz to wybierz się z kolegą w nocy do jakiegoś sadu i zrywajcie czereśnie które w tym roku dobrze cenowo stoją. Przy dobrym wietrze i nieuwagi właściciela zerwiecie z 20-30 kg. Warto zabrać ze sobą rowery albo starszego kolegę z samochodem który dalej stanie. Ceny czereśni stoją po 5-8 zł ( w zależności od miasta, u mnie akurat dzisiaj widziałem po 7 zł za kg ). Przy dobrym wietrze zarobicie ok. 240 zł, a akcje możecie powtarzać co noc, tylko pamiętajcie aby zmieniać sady aby szybko nie zauważyli ubytków i was nie przyłapali :-) Zarobek bardzo dobry jak dla osób nieletnich, tylko już w pełni nielegalni. Ale działając nielegalnie możecie dostać jedynie kuratora, bo za owoce nikt nie wsadzi was do poprawczaka. :-)
Może koś sąsiadom trawniki?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jestem nie pelnoletni jak zarobic pieniadze??": - jestem kolejnym z was ktory chce zarobic duze pieniadze - Jak zarobić pieniądze - Jak zarobić duże pieniądze? - Dam zarobić duże pieniądze - Jak zarobic pieniadze, co jest oplacalne?
• Strona 1 z 1
|
|