Panowie gratulacje :)
Po tej wymianie inwektyw zajrzyjcie teraz na GOOGLE wpiszcie "COOLCAT" i zaznaczcie tylko polskie strony...
To nie jest pierwszy raz kiedy dajecie sie zrobic na ten sam numer :D
Tadek szacun :P hehe
|
„Kanapka COOL CAT®" - pyszne kanapki, franczyza, restauracje - strona 5 |
„Kanapka COOL CAT®" - pyszne kanapki, franczyza, restauracje
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Panowie gratulacje :)
Po tej wymianie inwektyw zajrzyjcie teraz na GOOGLE wpiszcie "COOLCAT" i zaznaczcie tylko polskie strony... To nie jest pierwszy raz kiedy dajecie sie zrobic na ten sam numer :D Tadek szacun :P hehe
I niby co?1 miejsce w wyszukiwarce do linku z tego forum ma byc jakims sukcesem marketingowym?A w srodku same pojazdki na ten pomysl. Jesli ktos tu cos wypromowal i skorzystal to tylko wlasciciel biznesforum :)
Panie Tadeusz
Jestem zainteresowany przedstawicielstwem Pana marki na skandynawie,prosze o podanie nr konta i laczne sumy do uiszczenia za mozliwasc reprezetowania Panskiego produktu na terenie skandynawi, bahbahahabaaaaaaaaaaaa dawno sie tak nie usmialem,ale teraz juz jestem pewny ze potrzebuje Pan pomocy specjalisty,dlatego od dnia dzisiejszego bede czytal Panskie posty z wielkim zrozumieniem z wspolczuciem ,zycze Panu powrotu do zdrowia. pozdrawiam Grzes z Norge
Tak ale jest tez oferta biznesowa. Jak ktos zainteresowany to info przefiltruje. A co do google to ja np nie potrafie tak zrobic zeby cos było na 1 miejscu. Moze ty potrafisz ale watpie szczerze mówiac :) A tak na marginesie to nie powinno byc "cold cat" :D tak przez analogie do hot dog...
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jacy jesteście śmieszni. To nie ta domena, a strona jest jeszcze niewidoczna publicznie. Łatwo Wami sterować. Jesteście przewidywalni.
Nie masz żadnych szans !!! kreowanie-wizerunku-czyli-czary-mary-i-inne-gusla-vt62914.html
hahaha :D
I to pisze najpowazniejszy biznesmen na tym forum. Rzekłbym nawet ze Ray Kroc przy tobie to Pan pikuś :D
Jeżeli masz mnie na myśli - a tak sądzę - to znaczy, że nie czytasz uważnie, albo nie rozumiesz pisanego słowa. Ja nigdzie nie napisałem, że jestem biznesmenem.
To dlaczego wstydzisz się tej swojej firmy. Daj przykład innym i udowodnij swoje słowa.
Przynajmniej w jednym sie zgadzamy , żaden z Ciebie biznesmen.
"Ciezko zrozumiec co jest napisane , kiedy autor nie wie co pisze"
Bieniu85
Nie wiem ile Ty masz lat, ale ja zacząłem w 1982 roku. I miałem trochę sukcesów, parę produktów wprowadziłem na rynek. A skoro nie doczytałeś powodów mojej rezygnacji - Twój problem. I nikomu na tym forum nie zamierzam się chwalić, ani żalić. Jeżeli to co robicie sprawia Wam przyjemność - Pozdrawiam.
Ależ ja się nie wstydzę, jak mógłbym się wstydzić firmy, która lada chwila stanie się, sądząc po zainteresowaniu potencjalnych Partnerów, jednym z głównych graczy na rynku mobilnych usług edukacyjnych. Ciekawe tylko czy Admin nie usunie linków i nazwy firmy, jeśli nie, to zapraszam do lektury, Panie Tadziu. Prowadzimy też agencję reklamowo-consultingową, wspomagającą rozwój systemów sieciowych, jeśli potrzebuje Pan pomocy, a widzę, że tak jest to, zapraszam do nas. Nazwa szkoły Mobile Teachers. Adres strony szkoły http://www.legalnekorepetycje.pl lub http://www.mobile-teachers.pl (w dziale "media o nas" odnośnik do artykułu).
To moze jak sie tak czepiasz kolegi wroobel007 to moze sam sie pochwalisz co to za produkty wprowadziłes na rynek. No chyba ze sie wstydzisz...
A no „czepiam się” - jak mnie jakiś temat nie interesuje, to się nie wtrącam. Niechaj każdy realizuje się po swojemu. A ja też potrafię „przyłożyć”. Pochwalić się - dobrze. Znasz dobrze krakowski rynek, np. chleba. Od ilu lat znasz rynek komputerowy. Niektóre nazwy mogą Wam nic nie mówić. Ja doskonale znam projekt kolegi Wróbla. Obserwuję - nie moja działka, nie wtrącam się.
Sprawdź również podobne tematy:
- „Kanapka COOL CAT®” - w „wieczorowym stroju” !:) !:) !:)
- PYSZNE KANAPKI.!!!! - Kebab i cieple kanapki _ Franczyza - Bezpłatna Koferencja "Franczyza kluczem do sukcesu" Wrocław - Franczyza Banku - wypłata gotówki "na miejscu" - Franczyza dla "informatyka" - Papier jadalny cool biznes - Niewielki sklep osiedle pyszne gotowe wyroby kulinarne - Dotacja "za" lub "na" utylizacje odpadów elektronicznych Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|