|
Kapielisko |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Panowie no i Panie mam zamiar w przyszlosci nabyc duze kapielisko.Problem w tym ze to kapielisko jest dosyc zaniedbane zarosniete itp.Czy wie ktos jakie sa sposoby czyszczenia dna (porosniete roslinnoscia).Co o tym pomysle sadzicie?Prossze o komentarze!!
Wpuscić Amury - ryby.
jesli kompielisko jest polozone w atrakcyjnym miejsu a Ty chcesz robic tam kompleks eypoczynkowy to szczal w dziesiatke w moich okolicach jest taki kompleks domki zaklepane sa juz na 3 miesiace do przodu interes sie kreci (gozej bo gozej ale sie kreci) nawet zima . Dodatkowo zrobinoa jest tam sala do wynajec na wesela robi efek takie wesele nad stawami do tego dochodz pub , naprawde jesli to dobrze rozplanujesz jest z tego grosz a co do czyszczenia dna to owszem slyszalem ze Amur czysci ale to napewno trwa , jesli to ma byc kompielisko to dno musi byc piaszczyste hmmm moze sposc wode i posprzataj wysyp 3 m od brzegu piasek?? Tylko tyle mi przychodzi do glowy :-)
Pozdrawiam
Tak zgadza sie Przyjacielu.Chcialbym uzadzic tam kapielisko najwyzszej klasy.Teren przepiekny cena tez oszalamiajaca.Tylko jeden problem ze nie ma tam gdzie spuscic tej wody bo jak by sie dalo to zeczywiscie niebylo by problemu.Dlatego szukam niekonwencjonalnych sposobow oczyszczenia tego zbiornika.No a amur?To troszke za dlugo by trwalo a mi zalezy o jak najszybszym otwarciu interesiku.Przynajmniej by zysk mozna bylo przeznaczyc na rozbudowe.
Pozdrawiam
Oj chyba nikt nie wie jak mi pomoc.Kurcze nic nie moge znalesc w internecie na ten temat.Prosze o pomoc,kazda informacja mnie ucieszy.
Witam !
Mateusz ma rację.Amury bardzo dobre ryby wszystko zjedzą.Przeciętny Amur je tyle ile waży.Czyli w sumie mógłbyś szybko sie pozbyć glonów itp. A jeśli chcesz oczyścić stawy. Zgłoś sie na prv znam firmę która sie w tym specjalizuje.I nie bierze za to aż takich wielkich kwot.Zadbali by Ci też o tereny zielone obok itd. jak coś na prv napisz albo e-mail : jogaz@o2.pl Pozdrawiam !
|
|