witam
znalazlem program o nazwie kapiatal ludzki co o nim sadzicie czy jest wart by otworzyc z jego pomoca wlasna firme ???
|
Kapitał ludzki |
Kapitał ludzki
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
witam
znalazlem program o nazwie kapiatal ludzki co o nim sadzicie czy jest wart by otworzyc z jego pomoca wlasna firme ???
Napisz proszę, o co chodzi dokładniej, bo nikt się nie wypowiada.
Po pierwsze to nie jesteś jakimś tam odkrywcą, bo o PO KL i działaniu 6.2 chociażby wiemy już od jakiegoś czasu i piszemy o nim w dziale dotacje...powinieneś też tam napisać. A dwa. To pewnie, że warto, pod warunkiem, że dokładnie wie się co chcemy robić i nie jest to tylko spełnienie marzeń o zakupie np laptopa, drukarki etc. To tak na marginesie. No i oczywiście należy mieć wkład własny, bo nikt tak naprawdę nie da Ci wszystkiego bez chcociażby 1 zł własnego wkładu :-)
witam
chce otworzyc firme budowlano-remontowa i chcialbym skorzystac z dofinansowania PO kapitał ludzki jestem zwojewodztwa mazowieckiego dzie moge jak najwiecej informacji zdobyc na ten temat i czy warto skorzystac z tego programu prosze o jakie kolwiek porady pozdrawiam
Witam
Chciałbym się zająć uprawą pieczarek jednak nie wiem czy mógłbym skorzystać z program Kapitał Ludzki:/ zastanawiam się czy uprawa grzybów nie zostanie podciągnięta pod rolnictwo, a jak tak to czy to dyskwalifikuje mnie z możliwości uzyskania tej dotacji. Wiem że wtedy można by skorzystać z dotacji na Tworzenie i rozwój mikroprzedsiębiorstw ale trzeba mieć 50% własnych środków a tyle nie mam:( jakby mógł ktoś udzielić mi odpowiedzi na te pytanie będę bardzo wdzięczny. A może ktoś ma jakieś wskazówki? Wszystkie informacje na ten temat mi się przydadzą. Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- Kapitał ludzki UE
- Kapitał Ludzki Gorzów Wielkopolski - Program kapitał ludzki 6.2 KILKA PYTAŃ - Ankieta Rekrutacyjna do programu Kapitał Ludzki - Dotacje UE - Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki - Kapitał ludzki oraz dotacja na stworzenie miejsc pracy - Ludzki Zyroskop - Kapitał 20 - 30 tys. zł - Kapitał Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|