Nie wiem czy tutaj powinienem zakładać ten temat , ale to chyba najbardziej pasujący dział.
Otóż powiem że interesuje mnie wyrobienie karty kredytowej z jednego względu pożyczka nieoprocentowana przez 54 dni.Czyli z tego co ja rozumiem pożyczam 2 tysiące i w ciągu 54 dni oddać muszę również 2 tysiące a jak nie zdążę przez ten czas to do 2 tysięcy jakiś procent doliczają, tylko że przy moim biznesie czasem takie 2 tysiące jest mi potrzebne żeby inwestycje w towar przyspieszyć a te 2 tysiące zwrócą się w ciągu miesiąca.
Tylko nie jestem pewien jak to wszystko funkcjonuje a wiadomo że bank powie mi to co chce słyszeć :).Jak wezmę te 2 tysiące i oddam po 3 tygodniach czyli jestem na 0 , kiedy mogę znów pobrać kolejne 2 tysiące?Czy mogę wypłacać te pieniądze w bankomatach/płacić w sklepie?No i jaki bank polecacie jakieś wasze spostrzeżenia , porady?Osobiście mam konto w inteligo i mBanku.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi , oraz zapraszam do dyskusji , również tych co mają podobny problem.
Pozdrawiam