Witam.
Jestem młodym przedstawicielem handlowym a zasadniczo Młodszym Doradca od Sprawa Kart Kredytowych Banku....
Pisze z prośba bo byc moze Wy drodzy urzytkownicy forum macie troche wiecej pomysłow na dotarcie do klientów którym mozna by było sprzedac "karty kredytowe". Niestety standardowy sposób czyli Ksiażka telefoniczna itp, musi przejsc juz do lamusa bo ludzie znaczy firmy do których w taki sposób docieram słysza moja oferte poraz e-nty bo juz ktos dzwonil z innego banku albo był albo cos.
Zasadniczo troche dziwie sie ludziom ze nie chca tego produktu, ale zreszta u nas to jeszcze normalne ze boimy sie wszystkiego, mimo ze Karta która sprzedaje jest całkowicie bezpłatna, 0zł za wydanie, prowadzenie i rezygnacje. Karta mojego Banku jest jedna z najlepszych i najtanszych w Polsce. Chyba warto miec takie zabezpieczenie w postaci K.K rózne sytuacje sie w zyciu trafiaja wiec co szkodzi posiadac taki produkt.
Jesli macie jakies, sugestie, pomysły albo oferty współpracy zapraszam do kontaktu gorski.t@gmail.com