Witam
Szukam odbiorców hurtowych na pamięci pendrive i karty pamieci.
Przykładowa Cena
Kingston SD 2gb 38zł szt. Przy większych zamówieniach możliwość uzyskania rabatu.
pozdrawiam
|
Karty Pamieci,Pendrive |
Karty Pamieci,Pendrive
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
Szukam odbiorców hurtowych na pamięci pendrive i karty pamieci. Przykładowa Cena Kingston SD 2gb 38zł szt. Przy większych zamówieniach możliwość uzyskania rabatu. pozdrawiam
Witam Serdecznie
Przygotowałem już przykładowy cennik.Chętni proszeni o kontakt e-mail nicko14@op.pl Pozdrawiam Nikodem Niklewski nicko14@op.pl +48 886707172
Proszę jedynie o poważne oferty współpracy,wiele osób wysyła e-maile nawet bez podpisu.
Cena wcale na kolana nie powala...
a jakiej ceny oczekujesz? zawsze można się dogdać,a mam dużo taniej niż w polskich hurtowniach.
Więc nie wiem dlaczego te ceny Cie nie powalają.
Witam, Proszę w takim razie o przesłanie oferty. Pozdrawiam, Kornelia Kadajska dhk@op.pl
Prosze o cennik
malin23@poczta.onet.pl
poprosze o cennik
Ceny nie powalają, ponieważ na Allegro można kupić w podobnych cenach a czasem nawet sporo taniej. Fakt, że tam większość rzeczy to import "oryginalnych" nośników z Chin, ale na dobrą sprawę jest niewiele osób które potrafią towar odróżnić a w tym biznesie najważniejsza jest cena.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Karty Pamieci,Pendrive": - KARTY DO GRY - karty do gry - karty dla członków - Karty okolicznościowe - KARTY PAMIECI SD
• Strona 1 z 1
|
|