|
Katalog meblowy i mśp |
Katalog meblowy i mśp
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
dysponuję dośc duża bazą firm i sklepo meblowych oraz tzw. małych i średnich przedsiębiorstw, które są uwazam traktowane trochę po macoszemu (tzn. mśp) i zastanawiam się czy nie mozna by utworzyć internetowe bazy tylko z tami firmami, z reklamami, cos na takiej zasadzie, jak wielu z was mam pomysł utworzyć i innych dziedzinach. Dac im szanse zaprezentowania, zareklamowania się, pokazania szerszej publice. Głośno myslę. i nie wiem czy dobrze. Można się w tym bardziej rozwinąc skatalogować je, może utworzyć małe forum gdzie ludzie będą się wypowiadać np. na temat jakości usług danej firmy. Wiadomo, że bardzo często jest tak, że jak się szuka jakiegoś wykonawcy to najpierw zaczyna się pytać znajomych. No i jeszcze nie wiem jak wykorzystać bazę tych firm meblowych, nawet nie wiem czy są serwisy na takie tamaty. Podpowiedzcie coś.
Serwisy są gdzieś w necie o tej tematyce ale nic nie szkodzi na przeszkodzie zeby stworzyć kolejny ale z głową . Jak duża jest ta baza?? skąd jest ?? i na ile jest aktualna??
jest aktualna, ale nie mogą na takim forum powiedzieć skąd ją mam i jest bardzo duża, najchętniej to bym dotarła do tych wszystkich firm, które w niej są - ale nie bardzo mam koncepcję jak, żeby jak najbardziej zjęchać z kosztami
Jak nie możesz napisać na "takim forum" to napisz mi na musicproject@wp.pl gg:927291 albo PW bo problemu z dotarciem do tych ludzi w sumie nie ma a koszt minimalny albo nawet bez kosztów ale trzeba wiedziec skad sa bazy zeby okreslic sposob dotarcia do nich .
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|