Witam wszystkich Państwa bardzo serdecznie
Mam do was kilka pytań dotyczących mojej firmy którą zamierzam otworzyć w przeciągu kilku najbliższych dni.
Firma będzie się zajmować sprzedażą wizytówek oraz banerów reklamowych w katalogu firm. Posiadam bardzo dobry zapas pod względem sprzedaży przez telefon i wiem że nie będzie dla mnie to żaden problem. Sprzedawał będę póki co sam i sam także będę dzwonił aby klienci opłacali faktury VAT, mam nadzieje że nie zostanę zjechany za pomysł gdyż widziałem że masa ludzi uważa ten pomysł za krach, ja jednak wiem że jest inaczej gdyż branżę znam już od kilku dobrych lat - praca w Euroadres, ,Panorama Firm.
Na samym początku miałem firmę otwierać z tatą, jednak tata ma teraz dużo ważnych zajęć związanych ze swoja firma i ja muszę się zająć otwarciem swojej działalności, zresztą bardzo tego chce gdyż mam 22 lata i nie ma na co czekać uważam.
Mam do was pytanie jaki obecnie jest najlepszy bank pod względem wygody internetowej, myślałem aby sobie otworzyć konto w INTELIGO, jest podobno dobre, chcę sobie codziennie monitorować wpływy, robić przelewy w miarę tanio i aby posiadało takie konto możliwość otwarcia kilku rachunków bankowych pod jednym loginem, posiadam osobiste konto w mBanku, ale wydaje mi się to mało profesjonalne konto.