Witam,
szukam wspólnika do współprowadzenia działającej już firmy. Biuro w Katowicach. Wkład finansowy niewymagany, podział kosztów, obowiązków, wspólne wypracowywanie zysków. Działalność: poligrafia, redakcja, reklama, internet.
|
Katowice - szukam wspólnika |
Katowice - szukam wspólnika
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Witam,
szukam wspólnika do współprowadzenia działającej już firmy. Biuro w Katowicach. Wkład finansowy niewymagany, podział kosztów, obowiązków, wspólne wypracowywanie zysków. Działalność: poligrafia, redakcja, reklama, internet.
Witaj,
jestem z Katowic i chętnie poznam więcej szczegółów dot. Twojego biznesu
Witaj,
przesłałam wiadomość prywatną.
Nie szukam pracowników.
Witajcie, ogłoszenie nadal aktualne.
jakaś masakra,
dwa tygodnie szukasz kogoś i nic, taki dobrobyt na tym Forum, wszyscy się boją odpowiedzialności a na temat biznesu buzie pełne frazesów
a tyle na te tematy mają do gadania, teraz wszyscy będą udawać że nie wiedzą gdzie Katowice
Witam!
Brzmi dość ciekawie. Mogę prosić o więcej szczegółów?
Proszę o więcej informacji. Jestem ze Śląska.
do niego to bym podszedł z super wielką ostrożnością, przeglądnij najpierw net a potem chciej go zobaczyć
Dzięki AMS9
Witam
poproszeo informacje napriv. pozdrawiam Przemek!
To już 3 screen do kolekcji. Zbiera ci się powoli do oskarżenie o publiczne zniesławianie. Ostrzegałem go kilka razy ale jak widać nie traktuje tego poważnie. Jak zobaczy kiedyś w skrzynce wezwanie do sądu to potraktuje. Ale wtedy będzie już za późno. Ta osoba: AMS9 publicznie znieważa innych. Radziłbym najpierw zerknąć na jego posty. Wtedy wyjdzie szydło z worka. A ten jego post to dowód na celowe świadome zniesławienie. Zwłaszcza, po reakcji autora tego wątku.
czekam z niecierpliwością,
najlepiej od razu brygada antyterrorystyczna, możesz sobie wszystkie moje posty wydrukować i nauczyć się na pamięć,
Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz.. Pisałem Ci już, że żeby oskarżyć kogos o zniesławienie to musiałbyś być tu pod danymi które umożliwią twoja identyfikację.. I zostać wprost pod nazwiskiem obrażony, poniżony, zniesławiony. I to nie tak, że ktoś napisze że jesteś palantem. Tylko zupełnie inaczej. Palancie.
Witam
Proszę o informację na priv, jestem ze Śląska. Pozdrawiam Tomek
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Katowice - szukam wspólnika": - Szukam wspólnika / Katowice i okolice - SZUKAM WSPOLNIKA NA BIZNES (KATOWICE) - Szukam wspólnika katowice/informatyka - Szukam wspólnika do lokalu gastronomicznego (Katowice) - Szukam lokalu - Katowice
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|