Witam!
Poszukuje informacji na temat franchaising'u tych kawiarni. Wszystkie informacje tzn. mozliwosc, kontakt, itp. Moze ktos sie interesuje otwarciem takiej kawiarni chetnie podziele sie uwagami.
Pozdrawiam.[/b]
|
Kawairnie /Costa, Sturbucks, Coffe Heaven, itp./ |
Kawairnie /Costa, Sturbucks, Coffe Heaven, itp./
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam!
Poszukuje informacji na temat franchaising'u tych kawiarni. Wszystkie informacje tzn. mozliwosc, kontakt, itp. Moze ktos sie interesuje otwarciem takiej kawiarni chetnie podziele sie uwagami. Pozdrawiam.[/b]
Strona powyższa owszem dotyczy tej działalności firm, ale nie wszystkie sieci są na niej przedstawione (o ile wiem Sturbucks jeszcze nie zaistniał w naszym kraju). Mnie bardzo w stronę gastronomii pcha, choć nie wiem, czy zdecydowałbym się na udział w sieci...jestem okropnym indywidualistą :) Ale podyskutować i wymienić poglądy zawsze mogę ;-)
Na tej stroni są tylko firmy oferujące franchising albo system partnerski.
Starbucks na razie nie zamierza wchodzić do Polski.
Coffe heaven jest już od dawna w PL i cieszy się nawet dobrymi opiniami:
http://www.recomena.pl/pozycja,3104,coffee-heaven.html Ma ktoś u nich franczyzę? Jak na tym wychodzicie?
Z tego co wiem, wszystkie punkty Coffee Heaven należą do... Coffee Heaven. Nie oferują franczyzy.
Jeśli chodzi o franczyzę, pomysły i kontakty można zaczerpnąć z każdego numeru "Własny Biznes. Franchising". Ogłasza się tam sporo franczyzodawców i chyba najwięcej właśnie z branży gastronomicznej. Interesuję się tym tematem, w razie czego zapraszam do rozmowy :-)
Ale macie refleks !:) !:) !:)
To tzw. odświeżenie tematu :-) Kolega zapytał o doświadczenia franczyzobiorców, można o tym porozmawiać.
Z powyższych kawiarni żadna nie oferuje franczyzy. Jakbyś był zainteresowany to Coffeshop Company oferuje franczyzę. Tu masz numer: 600 905 936
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|