|
KeBaB - tajemnica szkolenia |
KeBaB - tajemnica szkolenia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam ! ; ) czy dysponuję ktoś namiarem na godnego polecenia fachowaca ( firme) która prowadzi szkolenia w zakresie robienia miesa na KEBAB ( Mazowieckie). Chodzi mi o kogos, kogo możecie polecić poniewaz slyszeliscie "cos dobrego" o nim/nich ( niekoniecznie google.pl : p ) Pozdrawiam , Marcin
Kup gotowe mięso i tyle, lecz znajdź dobrego dostawce z dobrym mięsem ;)
Z tego co się orientowałem taniej wychodzi kupować gotowe mięso niż samemu je robić na małą skalę.
Tak przypadkiem wpadlem do tego dzialu i przeczytalem i nie wiem czy dobrze zrozumialem chcesz otorzyc biznes o ktorym nie masz zielonego pojecia? Super po miesiacu pujdziesz z torbami na twoim miejscu poszedlbym do pracy w takim barze i popracowal troche . Jesli ci to pomoze to ja znam bardzo prosta mieszanke przypraw do gyrosu jest super uzywalem jej sam mam ja od greckiego kucharza podam ci jesli chcesz na pw
Pozdrawiam godshorn
.Miał Pan racje nie wiem za wiele o "Kebabie" jednak od czegoś trzeba zacząć,czyż nie ? : ) .Myslę o obiekcie gastronomicznym w ktorym kebab bede traktował jako wzbogacenie do MENU na którym "opierał by sie lokal". WIele osób twierdzi ,że samemu przygotowywując mieso można dac go wiecej klientowi .... czyli wyróznic sie od konkurencji ...
godshorn chyba źle zrozumiałeś, to że ktoś np zna się na biznesie nie musi mieć koniecznie dokładnej wiedzy na temat przyrządzania mięsa/kebabów, kolorowy z Ciebie biznesmen. kaopece1 jak chcesz dobre kebaby to pisz do mnie na prv znam się chyba na nich najlepiej ;] od mięsa po sałatkę i bułkę.
Kupic gotowe ? czy robic samemu ? .... co o tym myslicie ? : )
Znajdź dobrego dostawcę. Skąd jesteś ?
Jedyny kebab jaki ma racje bytu to dooner kebap sieciowy. Jakies wynalazki typu mam bude i zrobie 'swojego kebaba' nie maja racji bytu. Jak chcesz otwierac to tylko dobry kebap sieciowy. Inne bankrutuja po pol roku od zalozenia.
Znam roznych 'magikow' ktorzy chcieli robic swoje kebaby i nic z tego nie wychodzilo. Chyba ze poszezysz oferte o inne dania to mozesz miec 'swojego' kebaba ale jesli tylko kebab ma byc w budzie to nic innego jak doooner czy inne sprawdzone/
i tu sie mylisz, bo ja znam aż 3. 2 w gliwicach i jeden w rybniku. wszytkim trzem wiedzie sie super i mysle ze maja tyle forsy ze nawet nie musza tu wchodzic
Panowie zastanowcie sie co mowicie .
Mianowicie wyrozniamy kebab i Düner roznica polega nie tylko na przyprawieniu ale na ilosci mielonego (odpady tluszcz) w kebabie jest ok 60ciu procent miesa mielonego a düner ok 40% Jesli ktos zamierza robic sam to wyjdzie to finansowo tyle samo ale jakosc zdecydowanie bedzie lepsza. Moim skromnym zdaniem jako nowy na rynku postawilbym na swoja robote.
Wygląda na to ,ze tyle ile użytkowników tyle opini : ) = dobrze bo temat można dobrze przedyskutować . Dobrze by było ,gdyby ktoś kto ma lokal i sam robi mięsko sie wypowiedział : ).
W kebabie robiłem 4 lata ale już do Pana pisałem :) dokładne info podałem, kebab to opłacalna sprawa i zwraca się po 1-2 latach zależy od tego jak funkcjonuje, w jakim miejscu i czy przypadną do gustu klientom - chodzi mi o stałych bo takich jest najwięcej.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "KeBaB - tajemnica szkolenia": - RECEPTURY SZKOLENIA PIZZA KEBAB - Urzad a tajemnica - Jak wkroczyc w przyszlosc. Tajemnica dnia dzisiejszego. - Tajemnica przedsiębiorstwa i zakaz konkurencji - szkolenie - szkolenia, szkolenia EFS, baza trenerów, baza szkoleniowa
• Strona 1 z 1
|
|