|
kebab |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czesc, nosze sie z zamiarem otwarcia kebeb w miescie wielkosci 12000 ludnosci lub duzo wiekszym (np torun) co jeszcze pozostaje do wyboru i przemyslenia, w kazdym badz razie w wojewodztwie kuj-pom. Interesuja mnie koszty,adresy, receptury i wszystko co jest potrzevbe do otwarcia tego typu lokalu. Wychodzac z zalozenia ze robic wszystko dobrze-czyli nic chcialem zajac sie tylko robieniem kebaba, bardzo solidnie i bardzo uczciwie, chodzi mi o naprawde dobrego kebaba gdzie na niczym sie nie oszczedza, majac na mysli skladniki a zyskuje sie klientow przez jakos produktu. Mam pewna ograniczona ilosc srodkow ktorymi dysponuje ale potrzebuje kontaktow, adresow i porad gdzie co i jak z czym ruszyc. Wiem ze jest to bardzo dobry biznes tylko trzeba wiedziec gdzie go otworzyc i jak te kebaby robic. Mam caly czas na mysli kebaba typu "Jedyny taki w miescie" ktore znajduja sie w olsztynie lub grudziadzu. Bardzo prosze o wszelkie informacje na adres kubolot2@poczta.fm z gory dziekuje.
jakoś mi to nie bardzo gra :
z jednej strony ograniczone srodki a z drugiej na niczym nie oszczędzać ?? to moze byc trudne do pogodzenia jesli wogóle realne
|
|