szukam jakiejś ciekawej nazwy dla fast foodu typu kebab
mysle nad jaka niepolską nazwą
chodzi wam coś po głowie
|
Kebab w mieśćie jaka nazwa |
Kebab w mieśćie jaka nazwa
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
szukam jakiejś ciekawej nazwy dla fast foodu typu kebab
mysle nad jaka niepolską nazwą chodzi wam coś po głowie
mniam mniam
mniam mniam ok ciekawe
ale szukam czegoś bardziej anglojęzycznego [aczkolwiek niekoniecznie] i orginalnego zarazem czegoś gdy jak usłuszysz nazwe to wiesz o co chodzi gdyż będę chciał rozwijać to jako sieć o ile sie uda
moze "Huseyin" czyt. Husejn
Dobra nazwa choć niezbyt na miejscu, to jakby bar nazwać Stalin lub Adolf.
Byc moze, ale akurat nazwe wzialem nie z nazwiska tego kogo masz na mysli :) , tylko z imienia jednego z bardziej znanych i uznanych tureckich koszykarzy - Huseyin'a Besok'a wystepujacego obecnie w Prokomie Treflu Sopot.
no i jak widzisz dzieki Mateuszowi wiesz juz jak ludzie odbieraliby taka nazwe :) Mi podobnie ona skojarzyla sie z ex prezydentem Iraku ... i podobnie 99% spoleczenstwa by to kojarzyla.
No to nie wiem.....moze - "Alibaba" :)
Albo "40 rozbójników" :) Ewentualnie "Saddam" - może i kontrowersyjne, ale czy nie o to chodzi? Albo jakaś nazwa miasta z krajów arabskich.
Kebuś-Bar
a może od Twojego nicku Talgos ?
Kebab u Turczyna :D
Kebab Center Big Kebab Mc Kebab
Poprostu Kebab?
Sfinks + wystrój jakiś egispki jasne ściany etc? Ja bym kupił jakiś słownik polsko turecki ,albo internet czy coś i poszukał fajnie brzmiącego hasła,a jak ktoś by sie pytał to pracownicy tłumaczą i kilent jest happy.Naprzykład wlaściciel był w Turcji,przepis od tureckiego mistrza kuchni. Co mi jeszcze przychodzi do główy to może avanti?,centrum jedzenia;),chilli?...
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|