|
KFC dostawa |
KFC dostawa
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
tak sobie myslallem ostatnio dlaczego to KFC nie dostarcza zestawow do klijenta, czy nie ma to racji bytu? a moze mozna to wykorzystac i zajac sie dostarczaniem .....
pewnie z tego samego względu dlaczego McDonalds nie dostarcza hamburgerów, dania fast food muszą być spożyte od razu, bo po chwili stają się paskudne i niezjadliwe.
Przecież można zamówić dostawę z KFC- chyba nie we wszystkich miastach, ale to jest możliwe (jest nawet info na stronie).
http://www.kfc.pl/index.php?id=110
Zartujesz sobie :?: Przecież to zawsze jest paskudne i niezjadliwe, jedyna różnica to temperatura takiego frykasu :D
Ja tam kocham fast food, mimo, że z wykształcenia jestem technologiem żywności, wiem z czym to się może wiązać, ale takiego whooperka czy bigmaca odmówić sobie nie jestem w stanie. (mimo to chudzina ze mnie) :)
Czekam na wiecej opini na temat dostawy , jesli mialbym sie zajac to za jaka stawke moglbym proponowac dostawe aby klijent byl zadowolony ...
Taka stawka jak u taksówkarzy pewnie? Ale to nie jest dobry pomysł bo takie danie zimne a nawet odgrzewane nie smakuje także jedyna opcja to migusiem dostarczać.
Sprawdź również podobne tematy:
- Dostawa internetu!
- Zakiety nowa dostawa - Solarium z dostawą do domu!? - Alkohol z dostawą do domu? - Zakupy na telefon z dostawą - Sklep internetowy z szybką dostawą - Transport, przeprowadzka, dostawa, Poznań 887-573-922 - Hurt-detal z dostawa do domu - Miał węglowy 24-25 MJ do 5 000 ton. Dostawa w styczniu. Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|