Witam.
Rozpocząłem DG 1 września. Do jutro czyli 25 trzeba składać deklaracje VAT-7. Czy ja również muszę złożyć ta deklarację teraz za wrzesień czy dopiero do 25 października składam wrześniową deklaracje ???
pzdr matelektronik
|
|
Kiedy pierwsza deklaracja VAT-7 ??? |
Kiedy pierwsza deklaracja VAT-7 ???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Podatki i ZUS
‹ Podatek dochodowy, podatek VAT
Autor
Wiadomość
Witam.
Rozpocząłem DG 1 września. Do jutro czyli 25 trzeba składać deklaracje VAT-7. Czy ja również muszę złożyć ta deklarację teraz za wrzesień czy dopiero do 25 października składam wrześniową deklaracje ??? pzdr matelektronik
25 października za wrzesień... itd...
Dziękuję za odpowiedz :)
Jednak mam jeszcze jedno pytanie: Czy na tej deklaracji którą złoże w październiku wyszczególniam tylko to, co miało miejsce od 1 do 25 września ??? A następna deklaracja za październik zawiera się w okresie 25 września do 25 października ??? i składam ją do 25 listopada ??? czy może wygląda to tak, że deklaracje od 1 do 30 września składam do 25 października ???
Operacje czyli zakup i sprzedaz obejmuja tylko caly miesiac (nie narastajaco) ,a deklaracje sklada sie do 25 nastepnego miesiaca.
Teraz już wszystko wiem :) wiec nie muszę dzisiaj do US jechać. Dziękuję za pomoc.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kiedy pierwsza deklaracja VAT-7 ???": - Kiedy pierwsza deklaracja kwartalna? - ZUS pierwsza deklaracja... - Moja pierwsza deklaracja rozliczeniowa ZUS - Pomocy - Pierwsza faktura - kiedy można ją wystawić - Nowa firma - Pierwsza firma, pierwsza strona www - pytanie - Swastyka - kiedy można, a kiedy nie?
• Strona 1 z 1
|
|