|
Kierowca zastępczy |
Kierowca zastępczy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałem opisać swój pomysł, który podpatrzyłem w programie Top Gear. Mianowicie chodzi o ludzi którzy jadą na imprezę samochodem a później zdaża się im wypić. Więc są dwa wyjścia jechać na gazie lub zadzwonić po kogoś kto odwiezie nas naszym samochodem do domu. Może to być znajomy bądz w tym wypadku firma zajmująca sie takimi rzeczami. Na miejsce wysyłany jest człowiek, który odwozi ludzi do domu. Kwestią w tym pomyśle jest cena za usługę oraz czy taki pomysł sprawdzi się w 100 tysięcznym mieście. Prosiłbym o jakieś sugestie.
pomysł niezly, tylko od czego są taksówki?
myślę, ze w Twoim przypadku prędzej bym pomyślala o taksówkach dla kobiet ("taxi security), niz o wozeniu pijaczkow, po ktorych mozesz tylko czyscic samochod;-) zycze wytrwalosci
Nie chodzi o wożenie ludzi moim samochodem ale ich własnym.
wybacz, ale ja jesli jade na impreze, to albo zamawiac taxi tam i z powrotem, ale wczesniej "nagrywam" przyjaciol;-)
ile chcesz brac za te usluge? od km, czy od trasy - jakim kryterium sugerujesz sie przy wycenie? pomysl ile przewozow musialbys zrobic, zeby chociazby zarobic 800 zlotych na podstawowy zus? pamietaj tez, ze takie balangowanie chyba jest zajeciem bardziej weekendowym niz calotygodniowym. zgodze sie, ze pomysl taki moze miec racje bytu za granica, ale poki co Polak nie szasta forsa aby wrocic do domu; predzej dokupi flaszke i zostanie do rana :-);-)
Zaje-fajny pomysł ale coś takiego już istnieje.Sam chętnie bym korzystał oczywiście za rozsądną cenę.A propo potrzebuję kierowcy z Krakowa N.H.na odprowadzenie mnie i mojego sam.do domu 1.12.2010
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|